Anxietate Atacurile

Anxietate atacuri sunt în creştere alarmantă la o rata printre oameni. Anxietate Atacurile sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de atacuri de panică. Anxietate atacuri apar ca urmare a unor tulburări anxietate. De anxietate atacuri foarte veni brusc şi poate apărea chiar şi în timpul somnului. Anxietate atacuri de ultima general pentru o scurtă perioadă. Anxietate atacuri sunt reţinerii de teroare, care uneori ajunge de vârf şi, fără a se întâmpla orice avertizare. În timpul anxietate atacuri neaşteptate sentiment de frica vine în minte. Persoana obtinerea anxietate atacuri simte ca are infarct sau de deces, un sentiment. Uneori, persoana care este obţinerea de panică atac este cunoştinţă de situaţia reală în jurul-l şi cu o gândire disproporţionată care creează prea multă tensiune şi de teamă, în el.

Anxietatea este o stare mentală, în care un apprehends dezastrelor şi grijile despre viitorul. O stare de teroare sau frica intensa dă naştere la atacuri de anxietate. Anticipând apprehending sau în caz de catastrofe şi grijile despre ceva in viitor, pot dezvolta anxietate într-o persoană. Se pot suferi de anxietate, când devine cineva griji pentru unele persoane dragi, vieţii profesionale, de sanatate, bani, familiei, sau de şcoală, nimic.

În azi?i competitiv lume numărul de persoane suferă de anxietate în creştere rapidă. Prea mult de lucru sub presiune şi a concurenţei în fiecare domeniu poate duce la anxietate.

Unele dintre comune simptome de anxietate atacuri sunt,

Scurtime suflu Sau dificultăţi în respiraţie
Te simti o pierdere de control
Furnicătură Sau amorţeală în mâinile Şi-Degete
Durere toracică Sau Disconfort
Palpitations Sau Pounding Heart
Dureri de piept
Bâţâială Sau tremurând,
Greaţă
Stomac primejdie
Feeling Slab, vag, Or Dizzy
“Racing” Heart
Sentiment de teroare, de Doom iminentă sau deces
Feeling năduşit sau frisoane

Anxietate atacuri pot păstra un impact grav asupra vietii este şi un motiv de alte boli mai multe. Aceste atacuri ultima de obicei pentru o scurtă perioadă, care nu mai mari de 10 minute. Unele dintre aceste simptome de anxietate atac ultimele pentru perioadă mai lungă de timp

In timpul atacuri de panică persoana a-un fel că ceva groaznic, după imaginaţie se va întâmpla el / ea nu au puterea pentru a preveni. Celelalte motive de anxietate atacuri ar putea fi frică de pierderea controlului şi faci ceva jenant şi teama de moarte. Anxietate atacuri de frunze de o persoană cu o condiţie extrem de dureros.

De oameni care au o tendinţă de fobie, au experienta imensa frica, care pot să meargă la nivelul de anxietate atacuri. Acest tip de atacuri de anxietate pot apărea datorită, în spaţii închise, înălţimi, aerul de călătorie, teama de păianjeni, insecte, spatii deschise, socială şi de anxietate. În caz de tulburare obsesiv compulsiv-oameni sufera de tulburarea şi dureros gândurile. Oamenii pot suferi formularul de obsesiile sau silă. De obsesiile pot include elemente într-o anumită ordine sau grijile despre germeni sau. Persoanele cu compulsions evita mersul pe jos pe fisuri sau nu atingeţi doorknobs, în mod repetat conta articole sau activităţi etc
În caz de separare anxietate copiilor devine speriat a crezut că a pierde îngrijire adulţi. Anxietate de separare se dezvoltă de obicei în momentul în care o copil este lăsat singur în patul si cand el sau ea se petrece la scoala.

Obsesivo-compulsiv tulburare (OCD)
Anxietate Consiliere
Tratarea anxietăţii
Copii Anxietate
Benzodiazepine
Cauzele Anxietate
Anxietate Droguri
Triazolam, Halcion
Stresul
Mood leagăne
Dispoziţie