Anxietate Ca o emoţie

Mulţi dintre noi adesea greşeală anxietate de o boală. Dar, de fapt, este o stare de spirit prin cele mai multe persoane care trec din cand in cand. Tratamentul de anxietate ca o emoţie trebuie să fie realizat la momentul oportun şi cu o mare grija. Cu totii avem emotii, dar anxietate, în anumite moduri este unui exces de emotie. Thinking prea mult pe ceva poate fi de un motiv de anxietate. Utilizarea anxietatea ca o emoţie ajută medicii să empathize la pacienţi. Du-te prin intermediul următoarelor sa intelegem cum anxietatea ca o emotie au loc in mintea fiinţe umane ce se poate şi a efectelor sale.

Toate funcţiile sunt creierul uman afectate de procesele de gândire, care merge mai departe în toată ziua. Deci, excesiv de gândire, care nu este nimic ci un rezultat de necontrolat, emotii, devine imediat provoca nelinişte. Depresia este o boală psihică, care este direct, asociate cu mai multe tipuri de anxietate. Diferenţa între gândire şi de îngrijorător este principala lucru joace rolul vital anxietatii în caz de. Se poate gândi la nimic, dar atunci când acest proces de gândire devine parte sale emotie, aceasta începe influenţează mintea.

Acesta este modul în anxietate ia locul.

De panică cu privire la un anumit lucru este prima etapa, în tot felul de anxietatii că sunt cele mai multe ori găsite în anxietate de spaimă pacienţi. Unul ar trebui să încerce să reducă lui / ei de emotii pentru oprire a deveni panică spaimă. Stresul este uneori direct responsabil pentru realizarea de panica în minţile oamenilor. Prea mult de lucru de presiune şi de alte motive sunt de asemenea implicate în lista cauze de anxietate. Rolul anxietate ca o emotie poate fi, de asemenea, a observat separat printre genurile. Femeie de sex masculin şi de conştiinţă diferă unele de altele, si aceasta este şi un fapt dovedit în psihologie. Prin urmare, natura anxietate între bărbaţi şi femei, de asemenea, varia mult. Există diferite tratamente psihiatrice pentru diferite genuri.

Neurobiologice multe studii au relevat aspecte din nou, care joaca roluri vitale în controlul funcţiilor de creierul uman. Există mai multe secreţii de hormoni de control diferite tipuri de emoţii umane. Deci, anxietate ca o emotie poate fi, de asemenea, un rezultat de tulburări hormonale. Severă şi a bolilor cronice, uneori poate, de asemenea, exprimate influenţă asupra procedurii normale de lucru ale creierului. O persoană care suferă de chinuitor durerea nu poate avea comună exprimarea emoţională. Tensiunea de panică şi mai uşor apară la aceste persoane ca urmare a durerii.

Anxietate medicamentele
Atacurile tratarea anxietăţii
Anxietate Relief
Clonazepam (Klonopin)
Anxietate tulburare Simptomele
Factori de mediu
Anxietate îngrijirile paliative în
Lorazepam (Ativan)
Anxietate generalizată tulburare (DGA)
Stresul, anxietatea si depresia Centrul de Resurse
High Anxietate