Anxietate cure

Nu este greu de orice persoană care nu sunt anxiosi înainte ca traumatice circumstanţă înainte de un interviu, examen, livrarea înainte de un discurs public. Dar, de anxietate simţit în aceste situaţii nu poate fi numit ca tulburări de anxietate. Anxietate tulburare este mult mai mult decât asta. Pacienţii de Anxietate Tulburări experienţă anxietate pentru nici un motiv clar. Este de fapt o anomalie psihologice. În ceea un studiu recent, patruzeci de milioane locuitori din Statele Unite ale Americii sunt afectaţi de Anxietate Tulburări. Anxietate tulburări nu ar trebui să fie lăsată netratată. Un tratament adecvat este necesar pentru însănătoşire Anxietatea tulburări. Exista mai multe medicamente care acţionează în calitate de Anxietate cure. In afara de medicamentele, există şi o mulţime de terapii care sunt destul de eficiente ca Anxietate cure.

Exista mai multe tratamente disponibile pentru însănătoşire problema de anxietate. Puteţi alege oricare dintre terapie tradiţionale, naturale tratamentului, precum şi medicamente pentru eliminarea anxietate Tulburări. Self-help-terapii sunt de asemenea eficace în acest caz. Toate aceste terapii şi medicamente au asistata de sute şi mii de suferinzi de tulburare Anxietate.

Recondiţionare a crezut că este un model de eficiente căi de rapid şi eficient Anxietate cure. Cele mai multe situaţii traumatice asemenea, trebuie să fie manipulate sportingly. Şi acest lucru vă va ajuta să ieşi de anxietate. Psihologic şi re-patterning are obligaţia de a lua sportingly de situaţiile stresante.

Dar, în cazul în care anxietate tulburări devin prea intense la descurc, de un tratament medical profesionist devine o necesitate. Există diferite tipuri de anxietate Tulburări ca, tulburări de anxietate generalizata (DGA) de panică tulburare, anumite phobias, tulburări obsesiv compulsiv-(OCD), precum şi fobie socială. Fiecare dintre diferitele tipuri de anxietate Tulburări nevoile diferite tratamentului. Remedii din plante adesea se dovedesc eficiente în Anxietate cure. Există anumite plante aromatice, care sunt utilizate pentru medicamente pentru luare de anxietate suferinzi.

Cercetătorii au constatat ca, atunci când pasiune si flori valeriană sunt amestecate împreună, ele pot în mod eficient a reduce simptomele de anxietate tulburări. Este chiar mai eficient decât oxazepam, un dat medicaţie frecvent la bolnavii de anxietate. Alte plante tonics nervoase ca kava kava, skullcap, busuioc cerbilor, hameiului, motherwort, tei şi, Sf. Ioan?s Wort sunt, de asemenea, util în reducerea anxietăţii tulburare. Puteţi, de asemenea, să încercaţi muşeţel ceai, care are efect calmant. Este, de asemenea, un util ceaiului, care pot fi foarte benefic anxietate în cure. Şi mai multe medicamente antidepresive sunt de asemenea folosite ca anxietate curelor. Ingrediente naturale poate, de asemenea dovedi utile în tratamentul tulburărilor anxietate. Dar, înainte să încercaţi anxietate acestor cure, consultaţi un medic.

Buspirone (Buspar)
Bromazepam-orală Tablet
Căile de atac pe bază de plante pentru tratarea anxietăţii Atacurile
Anxietate pastile
Anxietate
Semne de Anxietate
Social Anxietate Suport
Venlafaxine (Effexor)
Clonazepam (Klonopin)
Anxietate Medicamente
Anxietate Consiliere