Anxietate generalizată tulburare (DGA)

Anxietate generalizată tulburare, DGA, persistente este caracterizată de anxietate, tensiune exagerat şi face griji, chiar într-o situaţie care există puţine sau, uneori, nimic nu-l pentru a incita. Îngrijorător este o trăsătură comună cu cei mai mulţi din cauza diferite circumstanţe pe zi. Cu toate acestea în cazul în care condiţia este puţin peste exagerat, iar dacă nu există astfel de motive să-l provoace, apoi poate fi persoana care suferă de tulburări de Anxietate generalizată, DGA. Persoanele cu anxietate astfel o tulburare petrece mare parte din timpul lor de îngrijorător în mod inutil.

Oameni cu generalizate tulburare Anxietate, anticipa DGA dezastru şi care sunt excesiv de preocupat de chestiuni precum bani, sanatate, probleme de familie, sau dificultăţi la locul de munca. Uneori nu este special cauză a-ti face griji, sentimentul de dar tensiunea şi face griji persistă toată ziua. Persoana poate, de asemenea, au aches dureri şi pentru nici un fel de motiv simţiţi obosit şi, în general, un lot.

Simptomele generalizate tulburare Anxietate, DGA

Generalizate Anxietate tulburări, DGA este diagnosticată când un individ ingrijoreaza prea mult, despre o mulţime de problemele de zi pentru un minim de 6 luna.

Nu pot fi de mai multe simptomelor a arăta că o persoană este suferind de DGA. Persoanele cu aceasta tulburare poate?nu par să aruncaţi lor se referă, în general, deşi îşi dau seama că preocuparea lor este mai extremist decât circumstanţele justifică. Imposibilitatea de a relaxa, obtinerea startled uşor, în dificultate şi concentrarea sunt câteva din simptomele anxietăţii generalizate tulburare.

Fizica simptome care să însoţească generalizate Anxietate frecvent tulburări, include DGA dureri de cap, fatigabilitate, încordare musculară, dificultăţi la înghiţire, twitching şi tremurat. Alte simptome includ transpir, greaţă, iritabilitatea, lightheadedness, fierbinte flash-uri şi de sentimentul de respiraţie.

Tratamente pentru generalizate tulburare Anxietate, DGA

Tratament eficace pentru generalizate tulburare Anxietate, DGA disponibil la multe centrele de consiliere. In plus, de cercetare este introducerea şi dezvoltarea de noi terapii menite să ajute majoritar al persoanelor cu tulburările anxietate. Aceste terapii ajuta pe persoane suferind de DGA a conduce productiv şi care îndeplineşte vieţi. Dacă o persoană este diagnosticată cu tulburare Anxietate generalizată, DGA, următoarea etapă este să văd o de sanatate mintala profesionale. Aveţi posibilitatea să consultaţi un profesionist cu formare în terapia cognitiv-comportamentală sau terapiei comportamentale.

Pentru a beneficia de un tratament eficace pentru generalizate tulburare Anxietate, DGA, persoana care ar fi deschis la discutii cu său de consultant. Stresul şi tehnicilor de management şi de meditaţie mult ajutor persoanelor cu anxietate Tulburări la calm în sine. Familie de asemenea, joacă un rol important în ajuta o persoană să-şi revină de la orice tip de anxietate tulburări.

Cauzele Anxietate
Anxietate medicamentele
Beta-blocante
Stresul fractură
Se ocupă cu Anxietate
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)
Stresul şi Anxietate
Medicamente folosite pentru tratamentul anxietăţii tulburare
Brain Chimie
Clonazepam (Klonopin)
Clomipramine (Anafranil)