Anxietate îngrijirile paliative în

Îngrijirile paliative este tipul de grijă ca orice pacient care suferă de avansate, boli incurabile caută pentru. Îngrijirile paliative pentru Anxietate ocupa de anxietate de control al simptomelor, cum ar fi durere toracică, palpitations inimă, etc, şi scopul de a îmbunătăţi calitatea vieţii pentru pacienţi, precum şi familiile lor. Îngrijirile paliative pentru Anxietate are scopul de a oferi ajutor de la suferinţă şi, în acelaşi timp, se îmbunătăţeşte durata de viaţă a pacientului.

Aceasta grija ia o abordare holistică recunoscând că suferă este mai dureros decât fizice primejdie. Îngrijirile paliative recunoaşte că pacienţii suferind de anxietate nevoie de o combinaţie de spirituală, psihologică şi asistenţă socială.

Simptomele Anxietate
Deoarece îngrijirile paliative pentru Anxietate special se ocupă de control a simptomelor, ea?Este important de ştiut de diferite simptome de anxietate. Anxietate, cum ar fi depresia, reacţie este, în general, de ameninţări şi a pierderilor de medicale boală. Există mulţi adesea factori de risc care contribuie la anxietate. Anxietatea este una dintre cele comună psihologic condiţii, un complex de asociere a-ti face griji, teama şi de teamă că este adesea urmată de senzatii fizice ca scurtime de respiraţie, palpitations inima, şi dureri toracice.

Anxietate în cea mai mare parte este descrisă ca având un somatice, cognitivă, emoţională, de comportament şi o componentă.

Îngrijirile paliative Echipa pentru Anxietate
Dacă sunteţi în căutarea orice îngrijirile paliative specializate pentru tratarea anxietăţii dumneavoastră, atunci trebuie să vă caute pentru a ajuta la spital îngrijirile paliative echipe. Există specialişti îngrijirile paliative de unităţi în Hospices si spitale, precum şi de îngrijire la domiciliu, în echipele de îngrijire primară. Aceste îngrijirile paliative echipele poate satisface toate îngrijire necesare pentru un pacient de anxietate, sau să completeze pe curs de îngrijire. Specialist echipa din îngrijirile paliative pentru Anxietate de primar si secundar îngrijire echipe care implică grija de fiecare pacient poate implica un complex de reţele de asistente medicale, medici, şi a altor profesionişti din domeniul ocrotirii sănătăţii.

Responsabilităţile îngrijirile paliative fiecare echipa trebuie să fie individuală şi de înţeles pentru pacient, pacientul?i de familie, şi îngrijitorii în scopul de a preveni orice confuzie.

Cure Anxietate Atacurile
Anxietate psiholog
Brain Chimie
Phenelzine (Nardil)
Tulburări Anxietate
Psihoterapie
Citalopram (Celexa)
Complicaţiile de Anxietate Tratamentul
Semne de Anxietate
Benzodiazepine
De panică