Anxietate la câini

Anxietate la câini se dezvoltă în principal ca urmare a fricii sau antipatie despre unele lucruri. Câinii uneori te-e frica de a fi izolată care rezultatele nedorite în comportament în ele. Câinii suferi de anxietate, care pot duce la chiar atacuri de panică. Anxietate de separare şi alte forme de stres show nedorite comportament la câini. De anxietate la câini pot să apară din cauza unor motive care să includă, de frica sau furtuni străini, aversiunea la persoane de o anumită vârsta, sex sau rasă. De anxietate la câini de asemenea, rezultatele de la agresivitate câine de către alţi câini sau, chiar, spre om.

Câinii sunt animale sociale şi naturale pui spectacol ataşări la mame. Dar atunci când un catelus este izolat de la mama, aceasta stele arată ataşamentul cu proprietarul său. Ca rezultat o puternică legătură între proprietarul şi catelus este formată. Dar, în acelaşi timp, atunci când câinele devine mult prea dependente de proprietarului, incepe senzaţie nesigure atunci când stânga în pace. Sentimentul de insecuritate în anxietate rezultatele la câini. Aceste simptome de anxietate în câinii sunt văzute în tulburări comportamentale la câini.

Aceste simptome de anxietate la câini au văzut în excesivă şi latră scâncitor, comportament distructiv, defecare şi urinare în locaţii nepotrivit, depresie, si hiperactivitate. Cea mai comună formă de anxietate în caini, de separare anxietate rezultate anormale de la o tendinţă de depind. Aceasta apare din cauza multor motive ca, privare de ataşamentul devreme in viata, de la începutul anului separare căţeluş de la mama, de o schimbare bruscă de mediu etc câinii care suferă de anxietate de separare arată unele anumite simptome ca, devenind nerăbdători, în momentul de de plecare al proprietarului, de la proprietarul de la sala de cameră, bâzâit, agitare sau devenind chiar agresiva ca proprietarul încearcă să pleacă. Câinii au separare anxietate începe zgarieturi si sapat la uşile şi ferestrele să urmaţi proprietarul lor şi, câteodată, ros de obiecte casnice. Unii câini deveni deprimat şi frunze mânca sau bea când proprietarul este departe. Prea multă separare anxietate simptome sunt, diaree, voma etc
De doge care sufera de la anxietate probleme obţine peste emotionat când proprietarul se va întoarce acasă şi se angajeze într-un neobişnuit de lungi de salut.

Pentru a trata de câini suferind de anxietate pedeapsă naveta de instruire, de formare şi de ascultare se poate acorda. Pedeapsa este totuşi naveta de formare nu este recomandată acceptabil ca o metoda de separare tratare anxietate. Înainte de tratare a problemei o trebuie să fie sigur că a real motiv al problemei. Cele mai favorabile, sub formă de tratamentul de separare anxietate este planificată de plecare. În acest câinele este să fie obişnuiţi să scurt multe plecari. Câinele este lăsată singură pentru foarte scurt interval, în primă etapă ca stresul răspuns apare foarte curând după plecarea de la proprietar. Trebuie să reţineţi că proprietarul returnează înainte de debut de anxietate şi, după ce proprietarul este sigur că câinele nu este subliniat el / ea poate creşte perioada de plecare. Anti-anxietate medicamente sunt utilizate, în anumite cazuri, în tratamentul de câini suferind de la anxietate.

Complicaţiile de Anxietate Tratamentul
Sertraline (Zoloft)
Anxietate Relief
Cum de a reduce Anxietate
Midwest Centrul de stres şi Anxietate
Atac de panică Simptome
Dependenţă de substanţe
Stresul şi Anxietate
Fluoxetină (Prozac)
Atacurile tratarea anxietăţii
Naturali de cura pentru Anxietate