Anxietate Medicamente

Odata cu modernizarea rapidă a societăţii, a vieţii a devenit foarte repede. Presiunea de lucru a crescut, de asemenea, în mare măsură. Este extrem de munca că presiunea este adesea responsabil de anxietate, în tulburări de oameni. Tulburări de anxietate sunt grupate pe mai multe forme. Două tipuri de tratamentul sunt acolo pentru tulburări de anxietate. Unul fiind medicamente Anxietate, de alte terapii psihologice este specific. Cea de-a doua este deseori denumit?Discuţie Terapie. Alegerea anxietate tratament, desigur, depinde de medic?S preferinţă şi, de asemenea, cu privire la intensitatea de tulburare de anxietate.

În măsura în care este anxietate medicamente în cauză este, adesea, anti-anxietate medicamente sunt prescrise la pacienţi. Dar, înainte de a începe un tratament, medicii face o diagnosticare de evaluare. Acest lucru se face pentru depistarea dacă simptomele sunt rezultat al anxietate tulburare sau nu. Cu toate acestea, ea trebuie să fie ţinute în minte că o anumită oră se cere înainte de anxietate medicamente începe de lucru. Spre deosebire de trecut, atunci când anti-anxietate medicamente denumite benzodiazepine s-au dat în primul rând la cura tulburări de anxietate, in ziua de azi vom folosi mai multe alte medicamente.

În ultima vreme, de mai multe droguri s-au inventat pentru tratamentul tulburărilor anxietate. Unele dintre aceste medicamente includ anxietate Pamelor, Lexapro, Elavil, orală şi Desyrel.
Pamelor este prescris pentru alinarea anxietate şi tensiune. Aceasta ajută, de asemenea în tratarea chef probleme precum depresia. După ce ia acest medicament va putea dormi mai bine şi chiar ajută pacientul bună de dormit, deoarece este necesar pentru alinarea anxietate. Pamelor este, de asemenea, cunoscut pentru înălţătoare de energie la nivel. Aceasta este una din populare Anxietatea medicamente care aparţin de Antidepresive triciclice grup de medicamente.

Elavil, care aparţin clasei a medicamentelor antidepresive triciclice cunoscut ca, de asemenea, ajută la anxietate tulburări de pacienţi din iesirea din lor probleme. Acest medicament de asemenea, reduce tensiunea şi anxietate în mare măsură. Aceasta afectează balanţa de neurotransmitters din creierul uman. Trazodone, care aparţin grupului de Desyrel orale, de asemenea, utilizate pentru tratamentul pacienţilor suferind de tulburări de anxietate. Aceasta este una din cele mai Anxietate utilizat medicamente care ajuta la restabilirea serotoninei în creier.

Lexapro speciale are nevoie de o menţiune în acelaşi timp se ocupa cu anxietate medicamente. Acest lucru este cunoscut sub numele de escitalopram Oxalat de la stiinta medicala. Ea ofera semnificative de ajutor de la problema de tulburări de anxietate. Lexapro îmbunătăţeşte durata de viaţă a pacienţilor prin tulburări de anxietate alinarea ei de la anxietate tulburări într-o mare măsură. Acesta acţionează în calitate de singură-active de Celexa izomer (citalopram HBr). ambele sunt SSRIs (selective serotoninei Reuptake inhibitori).

Anxietate Consiliere
Venlafaxine (Effexor)
Persoanele cu Anxietate
De panică
Stres Evenimente
Tricyclics
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări
Cum este diagnosticat generalizate Anxietate tulburare
Stresul de căldură
Cum de a reduce Anxietate
Căile de atac pe bază de plante pentru tratarea anxietăţii Atacurile