Anxietate

Anxietate este cauzat în principal din cauza a-ti face griji, frica sau nervozitate. Unele dintre aceste motive de anxietate sunt justificate. Anticipând apprehending sau unele probleme in viitor, pot duce la anxietate. Anxietate mentale este un stat in care un apprehends dezastre şi grijile despre ceva dragă cu el sau ea. Se poate vă sănătate, bani, de familie, de lucru sau de şcoală, nimic. În azi?i se deplasează rapid lume unde nu există competiţie în fiecare domeniu oamenii sunt întotdeauna frică de viitor simţi speriat şi a pierde lucrurile care contează pentru ei. Persoanele care suferă de anxietate sunt în creştere la o rata de alarmantă. În viaţa profesională, prea mult de lucru sub presiune şi a concurenţei de ajunge mai mari pot duce la anxietate.
Tensiuni în viaţa personală poate da naştere la anxietate. Chiar si un copil poate suferi de la anxietate din cauza presiunii în şcoală şi în continuu presiunea de părinte pentru rezultate mai bine.

Persoanele care suferă de anxietate rămâne într-o permanentă stare de-ti face griji. Ele sunt în conformitate cu frica de incertitudine. Anxietatea este o mintale deosebite care Statistici dominand crezut procesului de un individ.

Anxietate interferează cu siguranţă de zi cu zi funcţionare a un individ dacă în şcoli, locuri de munca, viaţa socială sau activităţi. De cele mai multe ori anxietatea este cauzat ca urmare a face griji pentru un iubit o, în legătură cu succes in afaceri, despre câştigătoare orice competiţie sau de orice examen. Unii ori anxietate este cauzată ca urmare a unor motive, care sunt justificată, uneori sufera de anxietate de oameni fara nici o cauza. Uneori, ne aşteptăm prea mult şi, atunci când acesta nu?Nu se intampla sa sufere de anxietate. Prea multă anxietate poate duce la anxietate tulburare, care pastreaza un impact grav asupra vieţii noastre cotidiene.
Tulburări de anxietate de separare este adesea găsit printre copii. Aceasta apare atunci când un devină copil-e frică de gândul fiind separate de grijă adulţi.

Uneori fizice diferite simptome sunt asociaţi cu anxietate. Oameni suferă de boli severe ale inimii, plămânilor, nervi şi de sisteme de gastro-intestinale, în cauza de care sunt toate de anxietate. De oameni care au de multe ori sufera de anxietate stomacul deranjat, probleme de respiraţie, diaree sau o tendinţă a obţine un infarct sau leşin.

Oamenii care sufera de anxietate sunt predispuse la atacuri de anxietate primi. Anxietate atacuri sunt, de asemenea, numite atacuri de panică. Astfel de atacuri au loc atunci când o suferă din cauza intensă teroare sau teamă. Anxietate atacuri de venit brusc. Simptomele includ o anxietate atacuri, scurtime de respiraţie, durere toracică sau de disconfort, palpitations sau pounding inimii, sau bâţâială tremura, ameţeli, greaţă sau stomac primejdie etc persoane care suferă de atacuri de anxietate, trebuie să fie trataţi de către instruiţi de sănătate şi de îngrijiri de sănătate mintală profesionişti. În acest scop, ‘terapia cognitiv “şi” terapiei comportamentale “pot fi foarte eficiente. În caz de terapie cognitiv pacienţii sunt făcute să înveţe să schimbaţi crezut că evoluţia din ele, care duce la anxietate. Cu ajutorul a Behavioral terapie pacienţilor învăţa de utilizare a tehnicilor de reducere a nedorite de comportament, care sunt asociat cu anxietate Tulburări. Anti-anxietate medicamente de asemenea, să joace un rol important în eliminarea off anxietate Tulburări alaturi de psihoterapie.

Anxietate Atacurile
Anxietate Relief
Separarea Anxietate
Anxietate Depresie
Ajutor pentru Anxietate
Anxietate şi depresie
Anxietate Terapie
Stresul şi Anxietate
Anxietate si atacuri de panică
Anxietatea la copii
Vârsta de Anxietate
Anxietate şi panică
Anxietate Probleme
Anxietate atac de panică
Anxietate Informaţii
Anxietate Ca o emoţie

Stresul de căldură
Phenelzine (Nardil)
Stress Management
Cum să Cure Anxietate
Duloxetine, Cymbalta
Care se confruntă cu Anxietate
Benzodiazepine
Factori de mediu
Clonazepam (Klonopin)
Paroxetine (Paxil)
Persoanele cu Anxietate