Atacuri de panică

Atacuri de panică sunt brusc simptome de frica a arătat de către orice persoană fizică sau de către un număr mare de oameni. Această experienţă este una din cele mai înspăimântător şi, de asemenea unul dintre cele mai incomode situaţii în viaţa unui bărbat. Perioadele de atacuri de panică sunt complet separate, în momentul în care o perioadă de oameni este senzaţie intensă anxietate şi ilogic frica. Efectul combinat al anxietate şi a sentimentului de teama de multe ori cauza disconfort în organism, de la oameni care au venit în atac de panica. Oamenii arată simptomele brusc foarte atacuri de panică aceste atacuri de panică si nu poate avea orice evident de declanşare a stimula ei. Acestea arată bruscă de atacuri de panică se pot parea cauzate de aparent fără motiv sau logică însă studiile recente au demonstrat că au aceste atacuri de panică originea lor la un răspuns de evoluţie, care este cunoscut sub numele de zbor care au apărut pentru bruscă inundaţiilor din organism cu diferite tipuri de hormoni. În acel moment de atacuri de panică organismul de fiinţe umane în general, completaţi de adrenalina cu hormoni. Acest hormon secretata de glandele a organismului uman ofera suplimentar de energie şi, de asemenea, în plus prezenţă de spirit să le facă faţă nici o situaţie dificilă.

American Psychological Association, un faimos lume asociaţie de psihologi, sunt unele foarte distincte de simptome atacuri de panică. Pot să stau aproape de 10 minute. Deşi mulţi psihologi de părere că unele fel de panica atac stau mai fi de foarte scurtă durată. Acestor atacuri poate ajunge de la 1-5 minute.
Atac de panica se poate întâmpla la o serie ciclic de episoade. De atacuri de panică care vin în ciclice comenzi poate dura o perioade. Persoanele care suferă de atacuri de panică poate, de asemenea, anticipativ suferi de anxietate in perioada care provine înainte mult mai real de atac panică.

Reacţie de persoane la atacuri de panică:
Acele persoane care au suferit mai multe atacuri de panică poate foarte uşor învinge prin folosirea acestor atacuri experienţelor lor anterioare. Ele pot uşor plimbare acestei incomode situaţie demonstrând nu perceptibil semn al nervozitate sau foarte putin semn al nervozitate. Multe persoane care întâmpină
acest atac pentru primul timp mai trebuie să ceară ajutor de urgenţă. Ele pot teama că acestea sunt suferind de atac cardiac sau de orice natură legate inima maladii. Unele mistook atacuri de panică ca surmenaj nervos. Dar aceste două maladii sunt total diferite, aceste două nu trebuie să fie pus pe egalitate.

Are, de asemenea, tulburări de panică sale ereditare baza care înseamnă că, de un fel de moştenire de gene mai joacă un rol important pentru a transforma această funcţie specială a oricărei persoane din generatie in generatie. Deşi fost, de asemenea, le-a observat că unele persoane care nu au nici un fond de familie de atacuri de panică au demonstrat simbolurile de atacuri de panică într-comportamentul lor. Atacuri de panică poate, de asemenea, apar atât de gemeni. Aceasta a fost percepută ca atunci când unul din gemeni a demonstrat simbolurile de atacuri de panică de alte asemenea, a suferit din aceeaşi tip de atac. Şansa de a deveni afectate de atacuri de panică variaza intre (31-88)%.

Tratamentul generalizate Anxietate tulburare
Genetica
Cefalee Datorită Anxietate
Anxietate atac de panică
Cum este diagnosticată Anxietate
Anxietate tulburare Simptomele
Tipuri de Anxietate
Inele Mood
Stop Anxietate Atacurile
Clomipramine (Anafranil)
Anxietate Droguri