Atacurile tratarea anxietăţii

Anxietate atacuri sunt caracterizate prin brusc exploziile din uriasa anxietate, urmată de palpitations, disconfort şi scurtime a respiraţiei. Persoanele aflate în curs extraordinar anxietate de asemenea, transpiraţie excesivă. Uneori, anxietate atacuri sunt însoţite de o durere toracică severă, tulburări abdominale, greaţă şi. Tratamentul de anxietate este o necesitate. Există diferite tipuri de măsuri corective, care sunt prescris pentru tratamentul anxietăţii atacuri. Cu toate acestea, căi de atac sau de tratament care ar lucra la cea mai bună va depinde, evident, cazul in care acesta este prescris.

Precizări terapia cognitiv-comportamentale şi farmacoterapie sunt adesea recurs la atacuri pentru tratamentul anxietăţii. Farmacologic antidepresiv este şeful tratament medical pentru Anxietate Atacurile. Acest tratament ajută, de asemenea, foarte multe în depăşirea feats de anxietate. Deşi antidepresive triciclice sunt de cele mai multe ori folosite pentru introducerea Anxietate atacuri sub controlul reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs) arată, de asemenea, promit. Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs) Au fost doar introdus pe piaţă în ultima vreme. În scopul de a scăpa de stimulare excesiv care deseori au loc cu tricyclies, de pacienţi trebuie să înceapă cu mai mică de doze de reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs).

Deseori, medicii psihiatri tratare anxietate Tulburări Prozac prescrie (fluoxetină), Paxil (paroxetine), precum şi Zoloft (sertraline) pentru Anxietate atacuri. Cu toate acestea, simptomele si intensitatea de Anxietate atacuri sunt adesea considerate înainte de prescrie oricare dintre aceste medicamente. Bineînţeles, există anumite efecte secundare SSRIs al. Efectele secundare apar frecvent includ insomnia, tulburări gastro-intestinale, greaţă şi nelinişte. Pacienţii care suferă de insomnie, ca o persoană în stare de hipnoză Desyrel (trazodone) este sugerat de multe ori.

Doctorii care au specializat in tratarea anxietate atacuri asemenea prescrie Pamelor (nortriptyline) a lor de pacienţi. Doza de acest medicament este echilibrat in conformitate cu intensitatea simptomelor de anxietate. Tofranil (imipramine) este, de asemenea, o alegere buna pentru tratamentul atacuri de anxietate. Cu toate acestea, un lucru trebuie să fie amintit că trebuie să fie suficient de pacient să respecte eficacitatea de antidepresive.

Naturale de tratament pentru depăşirea Anxietate atacuri pot fi, de asemenea, considerate. Plante care sunt, de asemenea, căile de atac destul de bun pentru tratamentul problema Anxietate atacuri. De multe ori, cGMP practici de fabricaţie sunt utilizate pentru producerea medicamentelor din plante, care sunt cu adevarat utile în tratarea atacurilor anxietate. Pentru a evita brusc exploziile din anxietate, medicamente homeopate poate, de asemenea, trebuie luate. Exista mai multe medicamente homeopate care sunt destul de bune pentru ai scuti de la anxietate. Încercaţi ba de aceste remedii pentru tratamentul anxietate atacuri, precum şi o anxietate live gratuit viaţa. Cu toate acestea, înainte de a lua orice tip de medicina, consultarea cu un expert în domeniu este întotdeauna a sugerat.

Stop Anxietate Atacurile
Ajutor pentru Anxietate
Venlafaxine (Effexor)
Tipuri de Anxietate
Atacurile tratarea anxietăţii
De panică
Buspirone (Buspar)
Clomipramine (Anafranil)
Trauma
Amitriptyline W Perphenazine-orală, Etrafon, Triavil
Lista fobie