Cefalee Datorită Anxietate

Dureri de cap din cauza anxietate este o comună indispoziţie în ziua de azi. Există o relaţie strânsă dintre anxietate, depresie şi de frecvente dureri de cap. Dureri de cap din cauza anxietate este un simptom si nu orice boală. De asemenea, poate fi numit ca tensiune dureri de cap, cea mai comună formă de toate tipuri de dureri de cap. In acest dureri de cap, de anxietate de spaimă persoană suferă din cauza un dureros sentiment de o bandă în jurul lui / ei cap.

Cauzele Cefalee în Anxietate
Tensiune se produce dureri de cap în primul rând datorită slei, nelinişte, de stres şi depresie. Durerea poate continua ore, zile sau săptămâni fara nici o întrerupere. În cazul în care pacientul este ocupat în orice muncă, de dureri de cap se poate observa mai puţin. Durere de cap din cauza anxietate este cauzată de musculare sau emoţională / tensiuni psihice, depresie, stres emoţional, şi de prea mult de lucru sub presiune. Acest lucru este din cauza dureri de cap la somatice delusional sistemului. Cefalee, datorită anxietate obicei perturbă de somn model al individului.

De co-morbiditate din cap de anxietate poate fi din cauza de selecţie prejudecată (ca inerente în căutarea tratamentului), factorii genetici, împărtăşite de mediu, sau orice comune care stau la baza procesului.

Relief de la Cefalee datorită Anxietate
Anxietate dureri de cap sau de dureri de cap tensiune sunt, de asemenea, clasificate în contracţia musculaturii. Aceasta durere de cap poate fi eliberat de relaxare profundă respiraţie şi, în special în poziţia culcat jos într-un loc calm si pasnic. Puteţi, de asemenea, practica inversat postures care conduce la creşterea transportul oxigenului la creier şi poate diminua durerile de cap cauzate de anxietate şi tulpina.

Practica regulat de rutina exerciţiilor fizice, exerciţiilor yoga, profund tehnici de respiraţie şi meditaţie de relaxare si metode de prevenire anxietate cronica dureri de cap sau pentru reducerea lor de severitate. Exerciţii de întindere musculară poate, de asemenea, de eliberare de tensiune şi oferă ajutor pentru durerile de cap. Pentru tratarea atât starea de spirit sau anxietate şi tulburări de dureri de cap, dublă acţiune specifice anticonvulsivante, antidepresiv, atipice şi antipsihotic medicamente dual pot acţiona ca agenţi dând astfel de scutire de la ambele maladii.

Anxietate Medicina
Stress Relief
Valium
De panică
Fluoxetină (Prozac)
Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine
Duloxetine, Cymbalta
Triazolam, Halcion
Venlafaxine (Effexor)
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări
Tipuri de Anxietate