Copii Anxietate

Copii sunt unele din cele mai grave suferinzi de la mai multe tipuri de anxietatii grave. Copii anxietate are câteva motive comună şi există unele căi relevante pentru tratamentul lor, precum şi. Copii se tem de multe lucruri. Aceste temeri sunt cauzate de ignoranta lor şi de aceea aceste anxietatii dispărea, deoarece acestea cresc. Dar de precauţie trebuie să fie luate la momentul potrivit pentru ca aceştia să fie în stare a face faţă cu toate aceste temeri normale. Uneori, copiii se tem din lucruri foarte frecvente. Dar dacă aceste temeri se lasa sa creasca la mintea lor, ei pot exprimate prost adverse, care pot limita sporul natural al lor proces de gândire. Du-te prin urmatoarele să afle mai multe despre diferitele tipuri de anxietate copil.

Comună temeri ale copilului anxietăţii:
Copiii sunt, în general, e frică de lucrurile ce le-au suferit în vreun mod sau de alta. Foc este una din temerile commonest dintre copii. Unii dintre ei mai au venit peste focul ard experienţe şi de aceea ele devin frică să mă duc lângă ea. Unii dintre ei se tem de apa de asemenea. Acest lucru este văzut teama printre copiilor care merg pentru înot clase.

Frica de a obţine inecat probleme ei. Copii sunt fantomă fond de povestiri, dar aceste povestiri dă naştere la o teama de intuneric in mintea lor. Ei adesea act anormal înainte de straini, de asemenea,. Reuniunea necunoscut de persoane, alte decât parintii lor, să le simtă nesigure şi să dezvolte această teamă, cu toate că această teamă nu este comună printre toate acestea. Pe de altă parte, mentale sau fizice abuzurile exprimate bolnav poate, de asemenea, asupra lor de spirit.

Copii Anxietate? Modalitati de a face faţă cu el:
Există mai multe modalităţi de a face faţă anxietatea la copii. Părinţii sunt unui copil?s cele mai bune prietene. Primul lucru ce ar trebui făcut este să vorbeşti despre copii lor temeri. Acest verbalization de temerile le face simţi că nu există unele persoane în apropierea lor, care pot să le împărtăşească sentimentele şi grijă pentru ei. Acest calms-le în jos şi le face simţi în siguranţă. În ceea ce priveşte accident cazuri, ele trebuie să li se acorde informaţii corecte după cum ce să nu se facă şi să asigure o siguranţă viaţa. De origine este cel mai important loc de copiii, care să fie pus complet în siguranţă la acestea. Părinţii trebuie să discuta cu ei într-un ton empathetic. În cazul în care copiii le este frică de straini, principalele motive pentru această teamă să fie cunoscut. Şi, dacă este posibil, persoana care nedorite trebuie să fie evitat pentru moment.

Anxietate Medicamente
Anxietate Ca o emoţie
Simptomele Anxietate
Lista fobie
Anxietate Tratamente
Anxietate generalizată tulburare (DGA)
Imipramine (Tofranil)
Cefalee Datorită Anxietate
Stresul post traumatic tulburare (PTSD)
Venlafaxine (Effexor)
Escitalopram (Lexapro)