Cum este diagnosticată Anxietate

Cum este diagnosticată Anxietate? Această întrebare este foarte comun printre oamenii care au de suferit din această tulburare. Anxietatea este o tulburare iar oamenii care sufera de-o tind să te îngrijorezi periodice evenimente din viata. Pacienţii nu poate fi oprit de îngrijorătoare despre familie, sanatate, munca, şcoala şi de bani. Situatia este adesea exagerate şi este de neconceput. Sunt mai multe cauze de tulburări de anxietate. Cauzele sunt, uneori, emoţională şi uneori este biologice. In unele cazuri, aceasta este combinaţie de factori, psihologic şi biologic. Citeşte mai departe sa stiu mai multe despre cum este diagnosticată anxietate.

Diagnosticul de anxietatea este efectuată de către medici prin evaluarea istoric medical al pacientului. Medicale efectuate sunt, de asemenea, sa inteleaga tulburare. Mai multe etape de diagnostic sunt urmată pentru a afla cauza anxietăţii. După ce că medic sugerează cel mai bine la tratamentul pentru aceasta.

Cum este diagnosticată anxietate? La prima medicul va solicita soi de întrebări a înţelege simptomele de anxietate. Acest lucru îl va ajuta pe medic sa determine severitate al simptom precum şi de tipul de tulburare anxietate că persoana de la care suferă este.

O vorbi cu un pacient ajută la anxietate determina tulburări de mai multe cu uşurinţă.

După ce că medic va solicita pacientului să fie supus mai multe examinări fizice să afle despre familie?Este istoric medical. Nu este nici un laborator de testare a înţelege tulburări de anxietate. Dar medicul efectueaza diferitelor teste sa stii despre boli fizice, care pot provoca anxietate. Mai mult decât atât, doctorii trebuie să ştie în detaliu istoric medical pentru ca anumite medicamente poate agrava sau agrava anxietate tulburare. Deci, este necesar să ştii despre starea de sanatate fizica a pacientului.

Anxietate tulburare de asemenea, depinde de modul de viata obiceiul a pacientului. Consumatoare de nicotină şi cofeină intensifică şi agravează anxietate. Deci, medicul poate dori sa stiu daca ai fum excesiv sau bea prea mult cafea. În plus, medicul poate, de asemenea, interesa dacă aveţi o familie antecedente de tulburări de anxietate.

După testele fizice, medicul poate cere pacientul să fie supus psihice teste. Psihiatru va discuta cu pacienta de mult timp despre cât timp a pacientului este suferind de tulburări sau de estimare a severitate de tulburare.

General anxietate tulburare este diagnosticată în continuare dacă simptomele de mai multe zile, iar dacă pacientul nu este capabil să-şi concentreze sale în viaţa cotidiană.

Triazolam, Halcion
Anxietate Consiliere
Medicamente folosite pentru tratamentul anxietăţii tulburare
Atacarea Anxietate şi depresie
Trauma
Valium
De panică
Tranylcypromine (Parnate)
Anxietate Ca o emoţie
Phenelzine (Nardil)
Duloxetine, Cymbalta