Depăşirea Anxietate

Tulburări de anxietate, afectează mai mult de 40 milioane de oameni în America de pace. Tulburări de anxietate pot apărea alături de alte boli fizice mentale sau. Se poate agrava dacă nu este tratată corect,. Deci, pentru a trece peste multe anxietate eficiente tratamente sunt disponibile. Cea mai mare parte de oameni ce sufera de anxietate, si atacuri de panică diferite tipuri de phobias încercaţi numărul terapii, medicamente şi plante metodele pentru depăşirea anxietate.

Iată câteva din metodele anxietate pentru depăşirea:

În primul rând merge pentru un ajutor. Este intotdeauna mai bine să merg consilier sau terapeutul să ştie cauza de anxietate. În al doilea rând de a asculta o caseta pe CD sau de relaxare. Acesta va va ajuta sa-ti mintea sa va relaxati. Încercaţi să respire corect, ceea ce reprezintă o parte de relaxare. În al treilea rând să încercaţi să faceţi câteva exerciţii fizice care are o mare valoare pentru depăşirea anxietate. Este versiuni produselor chimice care să genereze bune sentimente, numit pheromones. Puteţi, de asemenea, de către medita lectură Scripturi care vă va ajuta să spori increderea in Dumnezeu.

Cea mai bună modalitate pentru depăşirea anxietate este de rezolvare a problemelor.

Încercaţi întotdeauna să găsi soluţii la o problemă într-un mod pozitiv. Există mai multe moduri de a vedea lucrurile la care înseamnă că nu trebuie să fie negativ, în acelaşi timp se ocupă de problemele noastre. Cea mai bună cale este să recunosc gandurile noastre si modul in care au afectat vă cadrul minte şi încrederea. Nu trişa gaura alte anxietatii. Aceasta este stabilirea-te temporar, pe o parte si pune toate celelalte aspecte deveni cauza dvs. worriness. Doar acorda timpul necesar pentru a-vă că veţi rezolva problema din cand in cand mai târziu şi pentru moment se concentreze asupra activităţii înainte.

Trebuie să gândesc pozitiv şi negativ provocare aceste gânduri care vă va ajuta să depăşească anxietate. Un util tehnică care pot fi foarte utile în depăşirea anxietate este a vizualiza o “opri semneze” sau desena un punct roşu pe munca ta. În momentul în aţi devenit conştient de gânduri îngrijorătoare de tine, să încercaţi şi se concentrează pe “Stop” semnul. Aceasta vă ajută să vă păstraţi fi concentrat. Unele dintre anxietate nostru este natural şi normală. Deci, printr-un tratament adecvat poate depăşi anxietate. Unele sunt simple tratamente şi uşor de învăţat. în timp ce altele se poate face cu ajutorul unui profesionist ghid.

Puteţi, de asemenea, implica-te în proces de reflecţie. Uneori avem nevoie pentru a figura ce este cauza a problemei şi este apoi afla acesta modalităţi de rezolvare. Încercaţi să construi sentimentele de sine, a bunăstării, de relaxare si pentru depăşirea anxietate. Încercaţi să găsim o cameră de linişte şi se întinde pe o sofa sau de culcare. Încercaţi să luaţi cateva respiraţii adânci şi să nu crezi ce se întâmplă în jurul şi să încerce să-şi concentreze pe corpul tau si medita. Aceasta este, de asemenea, una din cele mai moduri pentru tratamentul anxietate.

Separarea Anxietate
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări
Stresul post traumatic tulburare (PTSD)
Genetica
Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine
Anxietate cure
Anxietate Droguri
Anxietate Psihiatru
Paroxetine (Paxil)
Tipuri de Anxietate
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)