Fobie

Fobie este derivat din cuvantul grecesc, care înseamnă Phobos frica. Este o intensă, irational, persistentă teama de unele situaţii, activităţile, obiecte sau persoane. Principalul simptom de acest tip de tulburări este exagerat şi de dorinţa de absurd să evite subiectul vă este frică de. Atunci când este frică de un control al sau este crearea perturbări în viaţa de zi, apoi un diagnostic în cadrul unuia dintre tulburări anxietate este o necesitate de a se face imediat, altfel s-ar putea provoca diverse alte probleme. Fobie este una dintre cele mai comune tulburări de anxietate. Un studiu realizat de americani de la Institutul National de Sanatate Mintala (NiMH) constata că 8,7% la 18.1% dintre americani sufera de diverse tipuri de phobias. Defalcate pe sex şi vârstă, studiul amintit că s-au phobias printre comune afecţiuni psihice printre femeilor de toate grupurile de vârstă şi care au fost cel de-al doilea cel mai frecvent de boli în rândul bărbaţilor, care sunt mai vechi de 25 de ani.

Fobie apare în general dintr-o combinaţie de interne predispozitii si evenimente externe. Într-un notabile experimentului, Martin Seligman aplicate clasică condiţionat să afişeze phobias flori si de şerpi.

Rezultatele acestui experiment înfăţişată că abordate cu mai puţine şocuri a crea un contrar răspuns la o poză a unui sarpe, nu la poza cu o floare, ceea ce conduce la concluzia ca unele obiecte pot avea o sensibilitate genetică de a fi legate de frică. Multe special phobias pot fi identificate înapoi la declanşarea unui anumit eveniment, în general, un traumatizantă experienţă la o licitaţie de vârstă. Agorafobie şi Social phobias mult mai complicate cauze au, care nu sunt complet cunoscute la ora actuală. Se consideră că geneticii, ereditate creier chimie şi se combină cu viaţa-experienţe la joacă un rol esenţial în dezvoltare, de diferite tipuri de anxietate şi tulburări phobias.

Termenul de, fobie poate fi, de asemenea, utilizate în medical non-simţ pentru care exprima un sentiment din lehamite lucruri pentru diverse. Aceşti termeni sunt, în general, formează cu sufixul drept fobie. Un număr de aceşti termeni descrie negativ atitudini sau prejudecăţi spre numit subiecte. Phobias sunt adesea legate de amygdala, care reprezintă o zonă de creier, situat în sistemul limbic din spatele pituitary glandei. Comunicate de amygdala hormoni care ajută în controlul agresivitate si frica, si ajută la interpretarea emoţie în facial arata sau expresii de alţii. Când agresiv de frica sau de răspuns este de început, de amygdala secretes hormoni în corp a muta întreaga uman corpul intr-o stare de vigilenţa, astfel încât organismul este gata pentru a rula, muta, lupta, etc

De studii de cercetare au observat o diferenţă între aceste cicluri de răspuns în faţa unei periculos obiect care nu iniţia fobie ca-răspunsurilor şi cele îndreptate un obiect de o fobie. În unul dintre cazuri, pacienţii suferind de arachnophobia imagini s-au arătat a unui şarpe şi de păianjen. În cazul în care imaginea este străfulgerat în sus, de scurta arachnophobe a reacţionat cu frică de şarpe dar imediat amygdala închidă atunci când logic zonele mai profunde a crezut că a examinat teroare şi el a decis ca neimportant. Dar, imaginea de păianjen când dovedit a arachnophobe de, sa amygdala reacţionat, apoi aceasta nu a opri secreting hormoni, chiar şi mult timp după ce au avut pacified de situaţia în care au fost anterior.

Tratarea anxietăţii tulburare
Lista fobie
Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)
Bromazepam-orală Tablet
Stresul şi Anxietate
Se ocupă cu Anxietate
Citalopram (Celexa)
Atacuri de panică
Anxietate tulburare Simptomele
Tranylcypromine (Parnate)
Anxietate la câini