High Anxietate

High anxietate este una dintre cele mai supărător felul de boli. Anxietate îşi are originea într-diferite cauze. Multi dintre noi sufera de tensiune excesivă despre ceva. În cauză este de fapt schimbarea de viteză în viaţa noastră. Tot ceea ce nu este acelaşi ca era de o sută de ani. Oamenii sunt madly graba a-şi îndeplini obiectivele. Ele sunt nu se suferă, după ce au aşteptat. În acest caz, anxietatea este ultima etapa din vedere faptul că a făcut din păcate multe dintre noi victimei sale. Du-te prin următoarele pentru a înţelege aspectele de toate de mare şi de anxietate cum a lupta-te.

Cauzele de bază Anxietate High:
Amygdala, care este, de fapt, o parte a noastră creier, este principala sursa crescut de anxietate. High anxietate se spune să aibă loc atunci când acest organ special în creier este resetată. Amygdala este organ care curbs excesiv nivelul de anxietate în minte. Dar cu resetare, anomalii nu sunt neaşteptate să aibă loc. Există unele situaţii de cunoscut, care sunt direct responsabile de resetare a Amygdala. De şedere în conformitate cu un pericol pentru o prelungită perioadă pot introduce aceste tulburări în creier.

Continuă surging de stimulare a impulsurilor Amygdala, în sfârşit relocates acesteia. Operant Conditionat este numele acestei etape. Printre motivele comune se pot menţiona cauzele munca stres, doliu şi de abuz fizic sau mental.

Efectele Anxietate High:
Există unele din efectele imediate, care sunt exprimate ridicat de anxietate. Anxietate generalizată tulburare (DGA) se commonest efect de înaltă anxietate. Obsesiv compulsiv tulburare (OCD) reprezintă un alt efect important. Cu toate că, uneori, de anxietate efecte imediate, par a fi inofensiv, după efectele lor se poate dovedi a fi periculoase. De medicii psihiatri trebuie să fie foarte siguri de prezenţa o anumită boală într-un pacient. Altfel, există mai multe şanse de greşit diagnosticul. Pacienţii trebuie să contacteze medicii psihiatri, ori de câte ori observaţi de comportament neobişnuit de minte. Ele pot să respecte lor incapabilitate de gandire logic, sau problemele de socializare. Fiind târziu în tratamentul poate masura o tendinţă de sinucidere în pacientul?i minte.

Căile de atac General pentru High Anxietatea Pacienţii:
Anxietate de spaimă pacienţii nu trebuie să ţină sedative şi alte medicamente decât dacă au trecut stadiu primar. Sedativ, chiar şi în maturizat etape, să nu fie luate fără recomandarea medicului. Toate sedative au unele efecte secundare, care pot fi dezastruos pentru nervi cu aportul lor excesive. Cea mai bună cale este de a evita cauza de anxietate. Pe de altă parte, pot să încercaţi să-şi petreacă timp printre oameni în favorita lui / ei viaţa.

Ajutor pentru Anxietate
Terapia cognitiv-Behavioral
Separarea Anxietate la câini
High Anxietate
Stress Relief
Brain Chimie
Simptomele Anxietate
Lorazepam (Ativan)
Anxietate atac de panică
Tratamentul generalizate Anxietate tulburare
Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)