Inele Mood

Inele Mood formată din metal si ornamentata cu imitaţie de piatră preţioasă, care în general este fabricat din sticlă sau cuarţ şi aceasta este, de fapt, nici o clară capsulă care se umple cu cristale lichide sau un obiect solid cu o foaie subţire de cristale lichide şi sigilate dedesubt. Anumite modificări din complet enveloping temperaturii induce cristale lichide induce twist şi să îşi schimbe pozitia, care duce la schimbarea de la lungimi de unda de lumina care cade şi se reflectată de cristal. Astfel, întregul proces de schimbări vizibile de culoare de piatră preţioasă. Când purtate, în Mood sună suporta organismul de căldură prin obţinerea în legătură cu degetul de wearer deget şi de energie termică este transferat direct la cristale lichide, care sunt din piatra. Aceasta face ca schimbarea de culoare de piatră în timp ce temperatura a corpului modificări.

De cristale în prezent Mood inelele sunt, în general, bine-tuned de a afişa o presupusă neutru culoare intermediare omului la o suprafaţă a temperaturii, care este de aproximativ 82?F. pseudoscientific celebra teorie care sunt în spatele chef de inele este ca starea emotionala a unei modificări individuale cu organismul de energie termică, a temperaturii corpului, astfel, de un individ ar putea fi constatat, cu chef de apel, care, la rândul său va sugerează, de asemenea, de starea emotionala a ca persoană.

Mood sună posedă un termoelectrice cromic ca un element de cristale lichide şi modificări de culoare cu schimbarea temperaturii corpului de o persoană fizică. Mood inelele sunt întotdeauna cele mai mari în incepand o conversaţie purta oriunde te-le. Este delighting să uite de culoare de la starea ta se inel cu schimbarea schimbarea de temperatură a corpului.

Mood sunt inele foarte mare a cererii de diferite categorii de oameni în lume. Un lucru pe care trebuie să fie clar despre acest inel este că, nu este în măsură să vă dau un exacte detaliu de starea emotionala, dar de cristale au fost absolvit cu o delighting culoare verde sau albastru, la o temperatură normală de odihnă periferice ale adulţilor la 82?F. În partea superioară de suprafaţă a corpului temperatura creşte, care urmează să unele răspuns şi pasiunea de fericire, de cristale schimba culoarea pentru a reflecta albastru. Când încântat sau accentuat, a fluxului de sânge este îndreptată departe de piele spre organele interne şi, prin urmare de degete ajunge răcit, ducând la schimbarea de culoare de cristale, pentru a reflecta mai mult galben. In perioada iernii sau frigul sau, în caz de inel fost deteriorat, tu vei a lua la spre a vedea un întuneric negru sau gri de piatra care se răspunde.

Mood ring a fost conceput de Joshua Reynolds. Mood sună a placut grozav de popularitate în anii 1970 şi a popularităţii de inele este încă în jurul diferite părţi ale lumii. De piatra prezent în ring isi schimba culoarea, purportedly datorită emoţionale de stat sau de starea de spirit a wearer. De piatra utilizat într-un chef de apel este, de fapt, un pahar gol sau cuarţ coajă thermotropic umplute cu cristale lichide. Moderne de zi dispozitie bijuterii este, în general, construit de o fâşie de cristale lichide cu acoperire de protecţie a acestuia. Cristale congruently a răspunde la modificările de temperatură din organism prin răsucire şi, prin urmare indica starea de spirit din wearer.

Anxietate atac de panică
Căile de atac pe bază de plante pentru tratarea anxietăţii Atacurile
Anxietate Scala
Bromazepam-orală Tablet
Test Anxietate
Greaţă Datorită Anxietate
Severe Anxietate
Mood leagăne
Semne de Anxietate
Stres Evenimente
Terapia cognitiv-Behavioral