Lista fobie

Fobie listă include diverse tipuri de phobias care suferiţi de fiinţele vii. Cuvântul fobie este derivat din cuvantul grecesc phobos si este din acest motiv nici o legătură cu cuvântul sau fobie incluşi în listă ar trebui să fie Greacă. De fapt fobie lista este formata din următoarele câteva reguli. Regula fost spart de mai multe ori in trecut si practic în cadrul medical care, în Latină este preocupat si foarte des, când a face un nume pentru o fobie, pe care le-au căutat în stoc lor de cuvinte, în latină şi le utilizează cu greacă, pentru a forma lor nume. Există diferite tipuri de Phobias în listă, după cum urmează fobie:

Ablutophobia? Aceasta este un tip de fobie, care în general este văzută în persoane din întreaga lume. În acest caz, afectate subiectul este frică de apa si ar prefera să rămână, fără a lua baie pentru mai multe zile şi, de asemenea, ţine hainele dezordonat. Subiectul este întotdeauna frică de baie şi de spălat.

Christianophobia sau Christophobia? Este un rezultat negativ împotriva creştinilor necondiţionat aduce atingere sau creştinism. Astfel de tip de discriminare şi o prejudecată este de fapt un tip de atitudine, religioase şi de o formă de favoritism religioşi.

Anti-Christian prejudecată este deţinut de către persoanele sau grupurile.

Xenofobe? Xenofobe este un tip de frica sau dispreţ de straini sau străini, de oameni. Este derivat din cuvintele greacă xenos, străin şi sensul străin şi Phobos, sensul frica. Termenul este utilizat pentru a oferi o descriere a elabora lehamite sau de teama de straini sau, în general, diferite tipuri de oameni.

Chemophobia? Acest termen înseamnă teama de substanţe chimice şi acesta poate fi utilizat in diverse moduri diferite. Cel mai adesea, acest cuvant este folosit pentru descrierea tradiţională presupunerea că fizice sunt lucruri bune şi de substanţe chimice se rau pentru noi. Generale de utilizare a legislatură, corespondent este chemophobia homofobia, care la o prejudecată este împotriva ceva destul de mult de un ilogic teamă.

Ephebiphobia? Aceasta este o social şi psihologic teamă de tineret. Cuvântul ephebiphobia este derivat de la o greacă termen numit ephebos minori sau adolescent, sau adolescent şi fobos fobie, teama.

Agorafobie? Persoanele care suferă de acest tip de fobie teamă să nu fie în spaţii deschise sau într-un spaţiu de aglomerat. Aceste tipuri de oameni este foarte speriată să fie în locuri publice precum târgurile, pieţele etc oameni care sunt afectaţi de agorafobie nu va dori să părăsească un loc sigur şi uşor, prin urmare, acestea sunt mai puţin interesaţi de a se deplasează în locuri diferite. Astfel, aceasta fobie negates mobilitatea o persoană cu anumite măsură.

In afara de acestea exista o fobie elaborarea listei de la care puteţi primi detalii privind diferite tipuri de Phobias. Unele dintre ele sunt Agraphobia, Agyrophobia, Ailurophobia, Alektorophobia, Alliumphobia, Altophobia, Amaxophobia, Amnesiphobia, Anablephobia, Androphobia, Anginophobia, Cacophobia, Caligynephobia, Cardiophobia, Catagelophobia, Cathisophobia, Ceraunophobia sau Keraunophobia, Cherophobia, Chiraptophobia, Cholerophobia, Chrometophobia sau Chrematophobia, Chronophobia, Cibophobia, Cleithrophobia sau Cleisiophobia, Climacophobia, Clithrophobia sau Cleithrophobia, Enetophobia, Enosiophobia sau Enissophobia, Eosophobia, Epistaxiophobia, Equinophobia, Ereuthrophobia, Iatrophobia, Ideophobia, Iophobia, Isolophobia, Ithyphallophobia, Melissophobia, Merinthophobia, Microphobia, Mythophobia etc

Sanatate Anxietate
Stress Relief
Anxietate pastile
Atacurile tratarea anxietăţii
Medicamente folosite pentru tratamentul anxietăţii tulburare
Amitriptyline W Perphenazine-orală, Etrafon, Triavil
Anxietate cure
Atacuri de panică
Paroxetine (Paxil)
Performanţă Anxietate
Anxietate