Mood Disorders

Un chef tulburare mintală reprezintă o condiţie prin ce general emoţionale chef de o persoană care nu este necesar să predominante circumstanţe. Multe dintre cercetători să presupunem că majoritatea din mentale severe boli sunt urmare a complex dezechilibre în chimice activitatea în creierul uman. Cercetatorii de asemenea, cred că mai multor factori de mediu pot declanşa debutul chef tulburări mintale şi alte boli. În toate ţările din întreaga lume nu există un procent mare de oameni care prezintă tulburări de starea de spirit. Există două tipuri de tulburări ale dispoziţiei anume unipolar depresie şi tulburarea bipolară.

Tipuri de Mood Tulburări

Cele două tipuri principale de Mood tulburare sunt unipolar depresie şi tulburarea bipolară. In unipolar depresia este observat faptul că o persoană?i sentimente de mâhnire continua dincolo de câteva săptămâni. Institutul Naţional de Sănătate Mintală a înregistrat că nu există aproximativ trei-patru milioane de oameni care sunt afectaţi de depresie unipolar. Numărul de femei care experimenteaza depresia este de două ori pe atât.

Exact mecanismele de declanşare depresie nu se cunoaşte încă de cercetători.

Există două neurotransmitters numite serotoninei norepinephrines şi care permite neuroni a comunica unele cu altele au implicaţii în depresie.

Tulburarea bipolară se caracterizează prin starea de spirit excesiv de leagăne punctuated faze de obicei, chiar şi-Limbi comportament. Acest tip de tulburare chef tinde în general să fie difuzate în familii. Este de obicei, este văzută într-o persoană care în timpul lui / ei mijlocul-twenties şi persistă tot parcursul vietii. Persoanele care suferă de tulburare bipolară general trece prin devastator evenimente în viaţă inclusiv spart căsătorie, pierderi din slujba, substanţe de abuz, de asemenea şi suicid.

Simptomele Mood Disorders

Există mai multe semne si simptome referitoare la starea de spirit tulburări. În caz de depresie unipolar simptomele pot include modificări ale modelelor de dormit şi poftă de mâncare, incapacitatea să-şi concentreze, auto stima scăzută şi nepotrivit vina. Pierderea interesului în activităţi bucurat anterior, copleşitoare necaz, oboseală şi tulburări de gândire sunt alte simptome la dispozitie de acest tip de tulburare.

În tulburarea bipolară, simptome includ iritabil starea de spirit, au scăzut nevoie de dormit, umflat de sine, de curse gândurile, sporită sex, creşterea nivelurilor de energie şi săraci hotărâre.

Tratamentul Mood Disorders

Mood Tulburări in cele mai multe cazuri poate fi tratat cu foloseşte de anumite medicamente si terapie. De frecvent prescris medicamente pentru tratamentul de tulburare bipolară litiu carbonat includ, valproate si carbamazepine. In cazul de depresie, tipuri de comportament sau terapia cognitiv lungul interpersonale cu terapie poate folosite în tratamentul chef de acest tip de tulburare.

Clomipramine (Anafranil)
Tranylcypromine (Parnate)
Fluoxetină (Prozac)
Social Anxietate Suport
Anxietate Consiliere
Librium
Terapia cognitiv-Behavioral
Severe Anxietate
Semne de Anxietate
Phenelzine (Nardil)
Stresul post traumatic tulburare (PTSD)