Mood leagăne

Mood leagăne intra sub categorie de o extrema sau rapidă schimbare în starea de spirit. Aceştia sunt, în general, în legătură cu starea de spirit tulburări. Unul dintre principalele exemple ale Mood leagane este tulburare bipolară, care, de asemenea, cunoscut ca manic depresie şi, de asemenea, un important factor în hiperactive sau hiperactive / distrat ADHD. Unele dintre diverse alte cauze de chef leagane sunt din cauza modificărilor de hormoni, care, la rândul lor, sunt capabile de a temporar supărat creier chimie, cum ar fi, în timpul PMS, perimenopause sarcina, menopauză sau pubertate. Ca hormoni implicate în proces normaliza, aceste chef de obicei, leagăne rezolva pe cont propriu.

La un moment dat, precum şi în următorul moment foarte sentimentele sunt vesel pentru o vreme, apoi toate de-o dată aceeaşi senzaţie modificări la ceva care este foarte iritant şi greu de suportat, cu nici o astfel de motive concrete în spatele. Aceşti tip rapid schimbare de emotii dar nimic nu sunt dispus leagăne, precum şi pentru Wender Utah Criteriile pentru adulţi ADD, aceste dispozitie leagane sunt una din caracteristicile de Adult ADD. Este adevărat că aproape toţi oamenii fac o mulţime de experienţă moods specifice cu privire la orice zi.

Adulţi având ADD par să oscileze de la diferite tipuri de moods cu mai mult de frecvenţă şi de mai multă energie. Moods lor se pot schimba de la veselie la depresiune într-un foarte scurt span, pot fi în câteva minute.

Adultii cu ADAUGA foarte des discuta despre perioadă de timp în care se obţine o senzaţie de mare de energie şi, în procesul în care sunt în măsură să termin diferite tipuri de care au fost în aşteptarea şi lipsit de răspuns de luni de zile sau săptămâni. În această perioadă este copt mintea cu potrivit planurilor si idei creative, precum şi a permiselor de vedere lucrează din greu cu a lua mai puţin somn. Este, de asemenea, a arătat că cele mai multe dintre aceste perioade, sunt adesea urmat de perioadele de maximă şi oboseală timp ceţos. Este de observat că, pentru unele persoane aceste perioade pentru a face ultimele zile sau chiar săptămâni, dar pentru alţii, de a schimba starea de spirit se produce un anumit număr de ori în timpul unei zile.
Mood leagăne de ADD muncă în viaţa unor oameni. Ei ar putea să aibă locuri de munca, care obţine de la ideile creative si foarte energized moods care vin de foarte multe ori de la ei. Este, de asemenea, de părere că viaţa lor de familie vă ajută-le să realizeze ce au nevoie în timpul perioadei lor de suişuri şi coborâşuri în cursul vieţii lor timpuri.

Mood leagăne ce se bazează pe severitate poate, de asemenea, în mişcare şi vă influenţează viaţa cotidiană şi să genereze tensiuni inutile, în întreaga familie şi, astfel, cauza probleme la locul de muncă. Nu e greu să găsim o soluţie potrivită pentru viaţă şi muncă, cu chef de leagăne şi oameni de foarte multe ori cu succes să încercaţi să-l. Uneori medicamentul de ADHD furnizează asistenţă la control dispus de leagăne, ulterior, să permită emotiile de a veni, la o stare mai stabilă decât înainte. La ori, tehnica de modificare a comportamentului este benefic pentru persoanele fizice şi de această terapie, de asemenea, asistată de alţii pentru a ţine pasul cu bune si rele ca de patch-uri.

Naturali de cura pentru Anxietate
Valium
Anxietate Tratamente
Amitriptyline W Perphenazine-orală, Etrafon, Triavil
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări
Anxietate Medicamente
Atacurile tratarea anxietăţii
Stres Evenimente
Performanţă Anxietate
Anxietate Terapie
Medicamente folosite pentru tratamentul anxietăţii tulburare