Performanţă Anxietate

Termenul performanţă anxietate este utilizat pentru definirea neliniştit şi auto-conştiinţă în legătură cu un individ de?i de performanţă, care de fapt scade lui / ei de performanţă de calitate. Acest tip de anxietate este experienţă de mai multe persoane în acelaşi timp vorbind sau performante pe scenă sau în faţa unei audienţe. Ei înfricoşător printr-o experienţă şi simţi inconfortabil, iar ei preferă să-l evite. Anxietate de performanţă poate fi, de asemenea, de comun numit ca stagefright? o stare de anxietate intensa întâmplă înainte sau în timpul performanţă.

Aceasta frica sau anxietate poate avea loc în acelaşi timp oferind o conferinţă de prezentare, de interviu pentru un loc de muncă, care efectuează o bucata de muzica, sau în orice altă situaţie în care o anumită activitate aduce prezentator înainte de audienţă. Uneori, acest anxietatea nu este personal, ci şi în funcţie de performanţă?S context. In plus, el poate, de asemenea, depinde de situatie?este contextul cultural. Deci, performanţa anxietate sau stagefright nu poate fi niciodata pe deplin înţeleasă fără a ţine seama de situaţie, valorile, normele, şi aşteptările pe care special cultură.

Tipuri de performanţă Anxietate
In afara de comune de performanţă anxietate suferit în timpul cu care se confruntă în atenţia publicului, sunt, de asemenea, există două mari tipuri de această anxietate. Muzician anxietate de performanţă pot constitui un subiect intens personale pentru muzicieni care se confruntă acesta în timp ce a prezentat publicului, în anumite situaţii sau cultură. Un alt tip de acest anxietate este, în principal cu care se confruntă oamenii, cunoscut sub numele de performanţă sexuală anxietate. Acest lucru este mult mai răspândit în faţa bărbaţilor atunci când anxietate cu privire obtinerea implicat în activitatea sexuală. Aceasta ia forma unui bloc dominantă la spontan fluxului de sexual gândurile şi sentimentele. Ei sufera de anxietate de a nu fi în măsură să ofere cea mai bună performanţă în timpul lor sexual.

Simptomele de Performanţă Anxietate
Este foarte important pentru diferenţierea trei moduri când oamenii se pot suferi de anxietate performanţă, aceştia se află:

Prima tip de experienta este de obicei cel mai intens oamenii, când au supus tranzitorii anxietate, fluttery senzaţii, de obicei, înaintea sau în timpul dând o performanţă. Aceasta este de scurtă durată, şi dă naştere la energie pentru îmbunătăţirea performanţelor.
Cea de a doua este un tip?reactive anxietate?, care apar datorită lipsei de performanţă abilităţi, insuficient de pregătire, sau a lipsei de experienta de performanţă de la prezentator.
Sfârşit, de obicei, de performanţă anxietate este asociat cu fizica si emotionala semne de disconfort ca voce tremurător, transpiraţie, repede bate inima şi sentimentele de teamă, tremura, de panică, şi a murit.

Stresul
Tranchilizante
Anxietate Atacurile
Naturali de cura pentru Anxietate
Scurtime de Respiraţia Datorită Anxietate
Anxietate Tratamente
Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)
Amitriptyline W Perphenazine-orală, Etrafon, Triavil
Anxietate Psihiatru
Cum să Cure Anxietate
Tricyclics