Sanatate Anxietate

Fiind tensed despre propriul lui sănătăţii nu este nimic de noi, iar acest fenomen este, de fapt, cunoscut ca ipohondrie. Ipohondrie anxietate sau de sănătate este uneori o gluma de mai mulţi. Dar aceasta tulburare mintală trebuie să fie oprit de la momentul potrivit, altfel ei pot deveni letale în viitoarele zile. Sănătatea nu are nici o anxietate vârstă special, să aibă loc in mintea o persoană, cu toate că aceasta este silit să apar la copiii?e ignorant minte mint în legătură cu diferite boli. Treci prin urmatoarele să ştii aspecte diferite ale sanatatii anxietate.

Unele Probleme generale de ipohondrie:
Unii oameni sunt prea multe griji pentru propria lor sănătate. Expunerea la cunoştinţele despre diferite boli este de prim motiv ca le face tensed. Se poate găsi o protuberanţă în sale de corp si sa tensed despre a deveni carcinogenă. Unele dintre aceste persoane sunt în mod regulat de obicei trecerea prin reviste de sanatate. Acest lucru le face toate informat despre bolile lor şi simptome.

A deveni dependent de acest lectură obiceiul şi luând foarte în serios le pot cauza lor cred nelogic.

Prea mult de îngrijorătoare despre o sănătate în ultimă instanţă, devine principala cauza problemelor de sanatate. Prof. John Franklin spune că aceste griji în legătură sănătate în ultimă instanţă, să le împiedice contact medicii pentru tratamente. În cazul în care acestea sunt cu adevarat bolnav, de pacienţi din cand in cand iau medicamente pe propriile. Acest lucru face ca condiţii chiar mai critice.

Căile de atac pentru ipohondrie:
Cel mai important lucru despre tratamente pentru pacienţii de ipohondrie este să găsim un medic care să-i ascultă cu răbdare. În cele mai multe cazuri, medicii sunt nerăbdător să ascultaţi-le, deoarece ei înţeleg că pacientul este, de fapt, fantasizing legătură cu boala. Dar, în mod real este să le facă spune despre tot lucruri care vin în minte. În aceste cazuri, medicii psihiatri se dovedeşte a fi mult mai util decât în general medicilor.

Boli şi a efectelor acestora trebuie să fie clar explicate la bolnavii de anxietate de sanatate. Acesta este motivul pentru empathetic abordare faţă de pacient este una din cel mai importante lucruri. În unele cazuri, pacienţii, sunt chiar recomandat teste medicale şi de psihiatrie, care arata ca rezultatele negative le facă şi confortabilă. Feeling nerăbdător despre boli nu este nimic anormal. Şi acest lucru este motivul pentru care nu trebuie să doară medicii de emotie de pacient.

Dispoziţie
Factori de mediu
Stresul fractură
Fobie
Trauma
Escitalopram (Lexapro)
Duloxetine, Cymbalta
Anxietate Droguri
Se ocupă cu Anxietate
Complicaţiile de Anxietate Tratamentul
Anxietate Consiliere