Scurtime de Respiraţia Datorită Anxietate

Scurtime de Respiraţia cauza anxietăţii să aibă loc într-un anumit suferind de anxietate acută rezultă la disconfort sau intens teama. Scurtime de aer este unul din simptomele asociate de anxietate, precum palpitations inimii, transpiraţie etc scurtime de Respiraţia cauza anxietăţii este printre mai multe simptome de anxietate deranjare. În această condiţie, de anxietate de spaimă persoană se simte ca si cum sa piept nu se va extinde pentru adaptare la aer necesar de către organism. El / ea poate, de asemenea, faptul că se simt din cand in cand cineva este împingând o pernă în faţa lui pentru oprire respiraţiei.

Dar, acest sentiment din scurtime de aer este doar o senzatie care este cauzată de o exagerare a impulsurilor nervoase, şi în general, nu o face rău ca el / ea nu se va opri foarte respiraţie, leşina sau suferă de sufocare.

Cauzele scurtime de Respiraţia Datorită Anxietate
Scurtime de Respiraţia este cunoscută şi sub numele probleme de respiraţie, dyspnea, dificultăţi de respiraţie sau. Oameni suferă din această condiţie simti ca dacă acestea nu sunt suficient de achiziţie sau de aer sunt în criză de respiraţie.

Cu toate că scurtime de respiraţie pot apărea diferite din cauza ca energic activitate, acesta este cel mai frecvent cu experienţă, din cauza anxietate, stres, şi extenua. Afectate de persoane suferă de sentimentul de?aer foame? este ca el / ea nu poate respira destul de aer necesar pentru respiraţie a corpului.

Scurtime de Respiraţia în atac de panică
Atac de panică O, de asemenea, cunoscut ca anxietate atac, reprezintă o scurtă perioadă de acută, care provoacă anxietate fizice senzaţii de frică şi de griji. Aceste atacuri au loc frecvent, însoţite cu scurtime de respiraţie, ameţeli, Racing inima etc şi care sunt în mare parte nu au legătură cu orice fel de ameninţări externe. Această condiţie poate dura de la câteva minute la o jumatate de ora chiar, dar cu efecte fizice şi emoţionale de atac poate continua pentru cateva ore.

În atacul de panica, individuale experienţe scurtime sau a lipsei de aer şi la scară largă gapes a mai lua în aer. El suferă o sentimentul de sufocare sau în probleme de respiraţie şi de părere că piept nu poate extinde mult pentru a se potrivi cu volumul necesar de aer.

Tratamentul scurtime de Respiraţia Datorită Anxietate
Uneori, anti-anxietate medicamente sunt prescrise la anxietate de spaimă individuale de prevenire scurtime de respiraţie. Medicamentele precum Anxiolytic, lorazepam, Alprazolam sau de comune sunt cele prescrise în această condiţie. Exerciţiilor fizice, consideră respiraţie, meditaţie, exercitii de yoga, de relaxare, sunt unele dintre remediile pentru a preveni anxietate şi scurtime de respiraţie.

Fluoxetină (Prozac)
Severe Anxietate
Tratarea anxietăţii
Naturali de cura pentru Anxietate
Mood Disorders
Anxietate atac de panică
De panică
Tricyclics
Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine
Tranylcypromine (Parnate)
Anxietate psiholog