Separarea Anxietate la câini

Noi tot vorbim despre anxietate printre fiinţe umane. Dar, alte creaturi ca câini au diferitele tipuri de anxietate, de asemenea,. Anxietate de separare la câini este una din cele commonest rândul toţi. Chiar dvs. de animalele de companie poate suferi de câine de la acest tip de anxietate. Există unele de bază motive, care sunt responsabili pentru acest tip de stare mentala printre animalele aparţinând la canin de familie. Du-te prin următoarele pentru a obţine informaţii detaliate privind cauzele principale si efecte de separare anxietate în câini.

Cum Separarea Anxietate are loc:
Anxietate de separare la câini au loc atunci când sunt speriaţi de achiziţie de la proprietarii lor separate. Această boală are nici o legătură cu preistorice perioadă de câini. În precise, câini suferă de acest boală în acest epoca moderna. Câinii au fost mult timp de prieteni fiinţe umane. Deci, proprietarii joacă roluri de o importanţă enormă în viaţa lor. Câini, şoareci, pisici şi papagalii au această comună simptom printre ei. Toate acestea sunt în incapacitate de a trăi, fără a proprietarilor. Este posibil să observaţi adesea câinele comporta anormal în timpul ieşi din casa ta.

Aceasta se întâmplă pentru că este frică de tine pentru totdeauna pierde. Şi, asta este, de separare anxietate în câini.

General Simptomele anxietăţii de separare la câini:
Există unele comune simptome care sunt găsit printre câinilor. Anxietate de separare (SA) poate fi uşor de detectat. Multe dintre ele începe sapat, pawing, mestecat şi multe alte activităţi, care nu sunt de obicei. Aceste semne de rau de comportament sunt observate în timpul observă va ieşi din casă şi, câteodată, după ce aţi plecat de la locul sau de o oră mai mult decât atât. Aceste simptome sunt, de asemenea, proeminente in timp ce te întorci. Parerea PET poate porni săritor de bucurie, zgarieturi tine şi multe alte activităţi care să vă văd din nou. ?Pack? este un cunoscut termen utilizat pentru pui, care au introdus lor adolescente. În general, le este frică să-şi piardă contactul cu?ambalaj?, care de fapt, înseamnă că familiilor lor proprii.

Principalele cauze ale separarea Anxietate la câini:
Pui, care sunt, în anumite casă familiile, sunt luate departe de mamele şi fraţii lor. Această separare de la familiile acestora exprimate influenţă asupra lor de vedere că rămâne parcursul întregii lor vieţi. Deşi toate cauzele principale sunt inca nu a arătat, minorat aceasta separare este considerată ca fiind unul din cauzele principale de separare anxietate la câini.

Senzatii fizice In Anxietate
Trauma
Heart Palpitations Datorită Anxietate
Triazolam, Halcion
Greaţă Datorită Anxietate
Anxietate Terapie
Stress Management
Tratamentul generalizate Anxietate tulburare
Durere toracică Datorită Anxietate
Dependenţă de substanţe
Anxietate terapeut