Stresul fractură

Fracturi de oase sunt unele din comună incidente în stiinta medicala. Fractură de stres este una din formele cauzate în principal de către presiune excesivă în oase. Însă în ceea ce priveşte tipul în cauză este, aceasta fractura este incomplet, prin natura. Există, de asemenea, diferite tipuri, care au observat între aceste probleme de stres. Impactul acestei stresului este severă şi de aceea a medici trebuie să fie foarte atentă despre tratamente ale acestor probleme. Mergi prin următoarele să adune informaţii valoroase despre diverse aspecte care sunt asociat cu fractură de stres.

Natura fractură de stres:
Durerea in toate formele de stres fractura este localizată. O anumită parte din os suferă de această fractură şi ca rezultat, chinuitor de durere pot fi simţit într-o anumită parte a corpului. Greutăţii corporale este unul din principalii factori, care este direct legată de fractură. Persoanele care suferă de obezitate pot suferi de dureri, întrucât persoanele cu suplu organisme nu pot da peste astfel de experiente amare. De fapt, corporală excesivă de asemenea sporeşte riscul de fractură de achiziţie mult mai complicate.

Sporturi de persoane sunt unele din cele mai rele suferă de acest tip de durere, dacă acestea merg pe ignoră problema.

Principală a procesului de Diagnostic:
Există mai multe procese de urmat pentru buna diagnosticul de fractură de stres. Principala diferenţă între fractură de stres şi de toate celelalte tipuri de fracturi este că X-ray teste nu sunt în măsură să traseze fracturi în aceste cazuri. Acesta este motivul pentru care medicii general, merge pentru MRI sau CT Scan. Etapa a 3-os scanare suficient de asemenea, să identifice locaţia exactă a acestui fractură. Aceste teste sunt uşor accesibile din toate casele moderne care alăptează şi spitale existente in orase. Primară de anchetă, înainte de toate de teste este necesar.

Tratamente pentru Stress fracturi:
In cazul in care au loc fractură de stres, în anumite active oase, severe rezultate poate avea loc. Deci, restul completă este necesară pentru toate pacienţi. Cel puţin 8 zile, sunt necesare pentru naturali de cura de aceste fracturi. Physiotherapy este prescris pentru unele dintre pacienţii dar pasa trebuie luate astfel încât aceste exerciţii nu iau loc mai devreme. Acest lucru poate afecta naturali de cura proces, care trebuie să aibă loc într-o anumită perioadă. Electromagnetică stimulând, de asemenea, unul din cele mai eficace procedurile utilizate pentru tratamente pentru fractură de stres.

Midwest Centrul de stres şi Anxietate
Fobie
Anxietate generalizată tulburare (DGA)
Inele Mood
Stresul şi Anxietate
Greaţă Datorită Anxietate
Cure Anxietate Atacurile
Stop Anxietate Atacurile
Test Anxietate
High Anxietate
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări