Stresul post traumatic tulburare (PTSD)

Stresul post-traumatic tulburare (PTSD) e un tip de o anxietate tulburări care pot apărea după ce cu o inspaimantator eveniment sau săblaznă fizice grave, unde au avut loc mai rău. Diferitelor evenimente traumatice care pot atrage post-traumatic tulburare Stresul sunt naturale sau provocate de om catastrofe, violent Atacuri personale, combats militar sau grave accidente. Persoanelor care suferă de acest stresului post-traumatic tulburări (PTSD) experienţa sentimente neplăcute în diferitele situaţii şi acest pot continua tot prin intermediul lui / ei de viaţă.

Cauze ale stresului post-traumatic tulburare (PTSD)

Post-traumatic Stress tulburare (PTSD) primul venit să publice în raport cu anunţ de veterani de război. Cu toate acestea el poate duce la o de mai multe incidente traumatice inclusiv violul, tortura, fiind abuzate ca a unui copil, fiind răpit, tren wrecks, accidente rutiere, a prăbuşit avionul, si mult mai multe evenimente dezastruoase. Post-traumatic Stresul este tulburare nu numai un rezultat de care au suferit un prejudiciu tine dar poate fi, de asemenea, de rău, deoarece ar putea fi întâmplat într-o apropiere şi o dragă.

În afară de experienţe de viaţă nu pot fi alte cauze de acest tip de tulburări de anxietate, precum unul?S temperament şi modificări din naturale produse chimice in creier.

Simptomele stresului post-traumatic tulburare (PTSD)

Persoanele cu Stresul post-traumatic tulburare (PTSD) au constantă terifiante gândurile lor şi amintiri trecut ordeals. Ei simt amortit din punct de vedere emotional, mai ales cu oamenii care au fost aproape sa în trecut. Ei se înfiora uşor şi ar putea avea tulburări de somn şi să simtă detasat. Există şi alte simptome ale post-traumatic Stresul tulburări precum pierdere de interes din hobby-uri precedent, iritabilitate şi agresivitate sau poate, de asemenea, devine violent. Aceste persoane evita situaţii şi locuri, care scoate la vedere originale incident traumatic.

Simptomele stresului post-traumatic tulburare (PTSD) începe de obicei în termen de 3 luna de caz însă, uneori pot apărea ani după aceea.

Tratamentul pentru Stresul post-traumatic tulburare (PTSD)

Persoanele care suferă de Stresul post-traumatic tulburare (PTSD) ar primi imediat asistenţă medicală în a evita această stare de la obtinerea de control. Tratamentul de stres post-traumatic tulburare include în general o combinaţie de medicamente şi de psihoterapie. Această abordare combinată poate ajuta o persoană într-regaining-un fel de control asupra sa sau de viata ei.

Există numeroase tipuri de medicamente disponibil, care pot ajuta oamenii cu post-traumatic tulburare Stres (PTSD). Antidepresive sunt utilizate pentru a ajuta simptome ale depresiei, precum şi anxietate şi poate, de asemenea, un ajutor de îmbunătăţirea dormi probleme. Antidepresive sunt, de asemenea, utilizat pentru a îmbunătăţi persoana?i de concentrare. Alte post-traumatic Stress tulburare include medicamente anti-anxietate medicamente.

-+

Tulburări Anxietate
Anxietate Atacurile
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Cum de învăţare pentru a trata Anxietate Tulburări
Stresul de căldură
Sertraline (Zoloft)
Anxietate Informaţii
Semne de Anxietate
Genetica
Trăsătură Anxietate
Persoanele cu Anxietate