Stresul şi Anxietate

Medicale, sa constatat că simptomelor de stres şi anxietate, când asta?e cronice în natura, poate perturba viaţă normală de o persoană. Psihologice starea de anxietate este definit de somatice, cognitivă, emoţională, de comportament şi elemente. Aceste elemente, împreună combina pentru a crea sentimentele în mod tipic identificate ca-ti face griji, teama, sau teamă. Stresul poate aparea ca urmare a situaţiei sau orice crezut că face o persoană simt furios, frustrat, sau anxietate.

Stresul şi Anxietate Relationship
Stresul şi Anxietate are o relaţie că este adesea însoţit de palpitations cardiace, durere de piept, greaţă, durere de cap, abdomen aches, sau scurtime de respiraţie. Somatically, organismul pregăteşte individ cum se face cu pericol atunci când rata de inimă şi creşte tensiunea arterială, alături de creşterea sudaţie, imun şi funcţiile sistemului digestiv sunt reţinut, şi a fluxului sanguin la principalele grupe musculare creşte. Când extreme de stres şi anxietate vine împreună, individuale nu numai suferă din cauza deranjat de sanatate mintala dar şi fizice maladii.

Potrivit unor psihologi, condiţii extreme de stres sunt periculoase pentru sănătatea umană, moderată de stres dar e destul de normal şi nu se dovedeşte a fi util, în multe cazuri. Dar, în cea mai mare de stres este sinonim cu şi negative în detrimentul condiţiile.

Cauze de stres şi Anxietate
La un moment din viaţă, toată lumea sufera de stres, uneori asocia cu anxietate. Relaţia cereri, presiune la locul de muncă, fizică şi mentală a sănătăţii probleme, termene-limită întâlnire, snarls traficul, tensiunile de recoltare, toate aceste situatii şi dă naştere la condiţii de stres. Fiecare individ are propria metode de gestionare a stresului. În unele, induce stres pozitiv rezultate, întrucât, în mai, de stres induse anxietatii si sentimentele negative au tendinţa să persiste şi mări sau a aprofunda.

Simptomele de stres şi Anxietate
De simptome fizice ale stresului include condiţiile ca tensionate musculare, ameţeli, unfocused anxietate, si batai de inima rapide. Stresul obliga corpul şi mintea a fi pregatit sa fugi sau lupta, în situaţiile dificile. Stresul poate duce la cap, tulburări de mananca, sindrom de intestine iritabil, alergii, backaches, insomnii, oboseala la boli precum hipertensiune, astm bronşic, maladii cardiace, diabet şi chiar cancer. Când aceşti factori de stres obţine combinate cu anxietate, el face foarte dificil pentru existenta individului.

Stresul şi Anxietate Tratamentul
Stresul poate fi tratat de către tehnicile de relaxare, care include exerciţii fizice, meditaţie, respiraţie adâncă, liniştitoare a asculta muzica, masaj, naturale şi de mai multe alternative de metode, tehnici de creştere şi de personal, pentru a numi doar câteva. Când de stres şi anxietate combina împreună, individuale, trebuie să fie supus consilierea, cognitivă şi terapii comportamentale, utilizarea de medicamente etc

Stresul fractură
Cum este diagnosticată Anxietate
Valium
Anxietate Tratamente
Cum este diagnosticat generalizate Anxietate tulburare
Anxietate Terapie
Cum de învăţare pentru a trata Anxietate Tulburări
Stress Management
Tulburare de panică
Anxietate terapeut
Factori de mediu