Stresul

Stresul se referă la tensed starea fizică şi mentală a rezultat imens tulpina. Fiziologice de stat sau de echilibru ale organismului este pierdut, datorită constantă de stres. Stresul poate să apară datorită unor excesiv adverse condiţiile în viata. În zilele noastre, majoritatea persoanelor care sufera de stres din cauza presiunilor la nelimitat de locuri de munca, precum şi în viata cotidiana. Aceasta s-a întâmplat ca urmare a ritmului de repede viaţa şi dorinţa noastră a excela. Fiecare oamenii nu pot gestiona inteligent situaţiile de stres, de stres ca urmare a crea şi de efect advers, în mintea şi corpul. În cazul în situaţii de stres continua persistent atunci se poate duce la boli grave şi chiar de moarte. Oamenii ar trebui să încercaţi să gestioneze situaţiile de stres, cu o misto temperament.

Anumite fiziologice reacţii apar când fiinţe umane întâlni situaţii de stres. În general, creierul uman permite organismului să ţină acţiune defensiv atunci când apare o situaţie dificilă. Organismul care eliberează stres hormoni ca adrenalina cortizon şi că în timpul timpul.

Ca urmare a tensiunii arteriale este nivelul crescut şi corpul începe să reacţioneze astfel de cazuri. Daca organismul se poate face faţă situaţiei de stres a hormonilor de stres te obişnuieşti cu mai puţin noroc de stres şi anxietate.

Dacă organismul nu îndeplineşte, cu o situaţie de stres hormoni nu sunt eliberate în sânge pentru un timp indelungat. Acest lucru duce la adverse situaţii în corp ca tulpinile muscular, nelinişte, headedness lumina, de pierderea memoriei nervului defalcări şi rapide batai de inima. Cu persistente de situaţii de stres organismul este constantă, în stare de alarma. În cazul în care situaţii sunt crescute apoi organism pot dezvolta cronică Psychosomatic boli care duce la defalcare a sistemului imunitar al organismului.

Excesiv de stres poate provoca diferite anomalii şi reacţii adverse. Oamenii devin severe, durerile de cap, alergii, backaches, insomnia, rece frecvente, sindrom de intestine iritabil, tulburare mâncând, oboseală şi de pierdere de memorie. Oamenii pot primi afectate de bolile ca diabetul zaharat, astm bronşic, tulburări de inimă şi cancer.

Anxietate şi stres poate apare la persoane de diferite varste. Stresul poate dezvolta din cauza relaţiei încordare, presiune la muncă, îndeplinirea obiectivelor, a presiunilor de familie, problemele economice şi de mai multe. Există anumite moduri in care o persoana poate menţine situaţia de stres. Schimbarea de zi cu zi de viaţă poate ajuta mult. Persoanele care suferă de stres pot practica yoga şi de exercitare. De asemenea, acestea pot practica medierii devreme dimineata sau după ce se întorc de la slujbă. Deep respiraţie, masaj, sauna, băile relaxat cald şi aroma terapie ajuta mult la reducerea de stres. Muzica sunt manageri de stres mare. Liniştitoare muzica relaxeaza mintea si stres face gratuit pentru o vreme.

În conformitate cu mulţi psihologi ‘stresul “situaţii au de asemenea, unele bune efecte. Stresul îmbunătăţeşte interior potenţial stimuleaza oamenii să lucreze utilizând efort lor maxim şi de energie. Odată cu lansarea de-a hormonilor de stres de viteză şi concentrare de lucru sunt crescute. Creativ aspecte ale unei persoane sunt cele mai arătat, prin stres. De aceea, moderat de stres este necesar în viaţa noastră.

Pentru a sti mai multe despre stresul navigaţi pe următoarele legături:
Stress Management
Stresul fractură
Stress Relief
Stresul de căldură

Venlafaxine (Effexor)
Anxietate Forum
Separarea Anxietate
De panică
Semne de Anxietate
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări
Inele Mood
Terapia cognitiv-Behavioral
Citalopram (Celexa)
Copii Anxietate
Anxietate Psihiatru