Tipuri de Anxietate

Anxietatea este una dintre cele mai amenintator boli de acest lea şi aceasta este rezultatul evident imens sublinieze faptul că noi trebuie să luaţi în fiecare zi. Clasificarea anxietate este foarte necesar ca tratamentul exact de aceste afecţiuni. Există o multitudine de tipuri de anxietate că sunt văzut printre toate şi diverse. Foarte puţini oameni sunt acolo care nu au suferit această boală. Toate aceste tipuri de anxietate sunt legate şi de la mai multe surse, deoarece acesta este, fără a cunoaşte sursele de boli este imposibil pentru medici a efectua dreptul de fel de tratament pentru pacienţi. Anxietatea poate fi la fel de letal ca fiind capabilă să atragă o persoană să moartea sa. În fapt, există situaţii imens de oameni care comit sinucideri pe toată lumea din acest anxietate. Aceste simptome de anxietate de asemenea, varia în funcţie de tipuri de anxietate. Această variaţie între toate nelinişte printre oamenii de asemenea, varia baza de vârsta pacienţilor.

Phobias şi anxietate sunt sinonim reciproc. Primul cel mai frecvent tip de anxietate este cunoscută sub denumirea de tulburare de panică. Acesta este, probabil, cel mai comună boală în toată lumea.

Numărul de femei sunt superioare a numărului de oameni sufera de acest tip de anxietatea. Există brusc atacurile de anxietate în general, care provin de la excesiv în tensiune pe cineva în cap, precum şi de stres excesiv de treaba. O mulţime de defecţiunilor în cadrul organelor de pacienţi au observat şi vindecat dacă nu, ei pot duce cu uşurinţă în grave probleme mentale. De aceea, de panică tulburare trebuie luate foarte în serios şi consultarea un psihiatru este de cel mai intelept sa ia decizia din partea pacientului sau pentru membrii familiei sale. De asemenea, a fost observat că anxietate atacurile avea loc la fiecare zece minute în caz de o persoana care sufera de tulburare de panică.

Agorafobie este unul dintre cei mai important dintre toate formele de anxietate. Principalul simptom al bolii afişează incapabilitate de oameni a se amesteca cu toate diverse şi în societate. Acest lucru se poate ieşi de la dezastru, în anumite relatiilor interpersonale cineva în viaţa. De persoane care suferă de aceste boli deveni complet paranoic personalitati. Acestea devin imposibil sa vorbesti cu persoane seama şi de alţii “în poziţiile lor vieţi. Ele nu se simtă în siguranţă chiar şi în acelaşi timp sunt în pace. Aceasta este una din formele de anxietate, care în ultimă instanţă, obligă persoana a se sinucide. Anxietate Social tulburare (DAU) e una din cele mai mortale tipuri de anxietatea. Acest tip face o persoană complet incapabil să înţeleg toate valori sociale. El sau ea incepe disobeying sociale vamale şi norme şi, în final, devine implicat în activităţi ilegale, unele. Deci, acest tip, precum toate celelalte cei ar fi avut grija de la stadiu foarte primitiv.

Anxietate generalizată este una din cele commonest tipuri de anxietate. Această forţă de oameni să-nervos de la mic şi nu sunt probleme de disproporţii printre toate comportamentele lor. DGA mai zile orice rezultat imens în probleme mentale şi, în consecinţă, tratamente imediate sunt necesare pentru pacienţi. Faceţi clic pe link-urile următoare să obţineţi toate informaţii detaliate referitoare la tipurile de anxietăţii:

Existenţiale Anxietate
Test Anxietate
Stranger Anxietate
În îngrijirile paliative Anxietate
Performanţă Anxietate
Math Anxietate
Separarea Anxietate tulburare
Stranger Anxietate
General Anxietate
Natural Anxietate
Severe Anxietate
High Anxietate
Copilărie Anxietate
Copii Anxietate
Sanatate Anxietate
Trăsătură Anxietate

Greaţă Datorită Anxietate
Librium
Buspirone (Buspar)
Anxietate Atacurile
Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine
Mood leagăne
Anxietate Forum
Stresul şi Anxietate
Anxietate Terapie
Triazolam, Halcion
Anxietate atac de panică