Tipuri de cinci Anxietate tulburări

Anxietate este rezultatul natural al stresului. O situaţie foarte dificilă în loc de munca sau a presiunii excesive de studii înainte de examen, fie înainte de o întâlnire importantă cu un executiv ocupat într-un office. Unele persoane poate, de asemenea, sunt anxiosi înainte de o întâlnire secretă cu lui sau ei prietena sau prieten. Anxietate într-o anumită limită este acceptabilă deoarece ajută oamenii să realizeze lor funcţionează corect. Dar excesive suma de anxietate numai cauze tulburări mintale şi a altor probleme. Tulburări de anxietate sunt de diferite tipuri. Medicii psihiatri au grupat a anxietăţii suferite de oameni in 5 categorii. Cinci mari tipuri de anxietate tulburare includă următoarele

Fobie socială (Social tulburare Anxietate)
Fobie Acesta este unul din cele cinci mari tipuri de tulburare anxietate. Acest tip de anxietate tulburare este caracterizata prin excesive suma de anxietate şi prea mult auto-conştiinţă în probleme care au legătură cu situaţiile de zi cu zi o viata. Semnele şi simptomele de fobie socială includ următoarele simptomelor.

Persoanele care au luat unul din această cinci tipuri de tulburări de anxietate poarte o teama a fi vizionate de alţii şi de asemenea, în acelaşi timp, judecate de oameni. Aceasta simptom este percepută printre oameni suferind de cinci tipuri anxietate tulburare. Teama care au provenit din
sociala fobie una din cele cinci mari tipuri de anxietate tulburare chiar normal de lucru al lucrătorilor care lucrează în şcoli diferite si colegii.

Tratamentul fobie de social
Toate cele cinci mari categorii de anxietate tulburare au tratament. Efective de cercetare se întâmplă acum în diferitele părţi ale lumii la cura fobie socială.

Obsesiv-tulburare silnicie (OCD)
Aceasta este de asemenea una din cele cinci mari tipuri de anxietate tulburare. Acest lucru este caracterizată de fobie continuu obsesie şi repetarea acelaşi comportament. Repetiţii de acelaşi fel de munca include numărare parte de spalat, de control sau de curăţare a ceva foarte des. De repetare a aceluiaşi tip de comportament se face cu un obiectiv a reduce nivelul de anxietate.

Semne şi simboluri de Obsesiv-tulburare silnicie (OCD)
Persoanele care suferă de tulburări de obsesivă silnicie (OCD) şi-a exprimat obsesiv lor mentală condiţie prin implicarea într-unwelcoming la nesfârşit crezut exprimându-şi, de asemenea, la dorinţa lor de a fi angajat în anumite ritualuri.

Tratamentul obsesivo-tulburare silnicie (OCD)
Cercetători din toate colturile lumii sunt acum încerc să găsesc tratament eficace pentru cura de cinci tipuri de tulburări de anxietate. Îmbunătăţită tratamente sunt disponibile acum pe piaţă a trata obsesivo-tulburare silnicie (OCD).

Tulburare de panică
Tulburare de panica este unul din cele cinci tipuri de tulburări de anxietate. Această tulburare este exprimată de către destul de neobişnuit şi de apariţii repetate foarte adânc înrădăcinată teama. Acest tip de fobie are asemenea câteva fizica simptomelor. Acestea sunt abdominale primejdie, ameţeli, scurtime de respiraţie, frică de inimă şi, de asemenea, durere toracică.

Tratamentul de tulburare de panica
Tratamentul este disponibil în piaţă a trata toate cele cinci mari tipuri de tulburări de anxietate. Tulburare de panică poate, de asemenea, să fie tratate în mod eficient de foarte bună terapie medicală.

Cinci mari tipuri de tulburări de anxietate de asemenea, să includă următoarele
De stres post-traumatic şi tulburări generalizate anxietate tulburare

Cum să Cure Anxietate
Anxietate pastile
Fluoxetină (Prozac)
Medicamente folosite pentru tratamentul anxietăţii tulburare
Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)
Mood leagăne
Tranchilizante
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)
Tipuri de Anxietate
Obsesivo-compulsiv tulburare (OCD)
Severe Anxietate