Trăsătură Anxietate

Anxietate trăsătură este una din formele de anxietatii experimentaţi, care sunt de mai multe persoane. Anxietate trăsătură este o caracteristică a persoanei?i de personalitate şi comportament social care are corelaţii cu auto-şi defensiveness stima. Anxietate este cunoscută a afecta un individ?S performanţă într-un cognitive gamă largă de funcţii, precum memoriei, atentiei, de rezolvare a problemei şi a conceptului de formare. Anxietatea este o trăsătură psihologic variabilă că este considerat a fi permanent sau o caracteristică de personalitate. Aceasta este o caracteristică de abordare in reacţioneze la provocare. Există multe persoane care sufera de trăsătură anxietate.

Au existat multe comparaţii stabilită în studiu dintre stat şi de anxietate trăsătură. În timp ce statul anxietate este ca o stimulare emoţională neplăcut în faţa înspăimântător cereri sau pericole, trăsătură anxietate, dimpotrivă este un atribut al personalităţii individuale, care se schimbă modul în care el / ea răspunde la situaţiile stresante. Persoană?care e scorul ridicat cu privire la măsurile de trait anxietate sunt, eventual, un risc mai ridicat decat cele care scorul în medie, pe acest interval psihologic variabilă.

Comparaţii între stat şi de trait Anxietate

Anxietate membru implică fugar neplacute sentimente de-ti face griji, tensiune nervozitate sau de frecvent însoţite de autonome ale sistemului nervos de activare. Anxietate trăsătură implică o predispoziţie la experienţa simptomele de anxietate în circumstanţe care nu sunt în pericol. În timp ce oamenii au stat anxietate naturale formează un mecanism de apărare în faţa pericolului, celor care au trait anxietate sunt mereu în stare de frică şi nu doar în nici o situaţie anume. Persoanele cu un grad ridicat de anxietate trăsătură se cunoaşte a fi înclinat să au mai stat anxietate, cu un nivel excesiv.

Simptomele şi Semne de trăsătură Anxietate

Persoanele cu trăsătură Anxietate arată mai multe semne si simptome vizibile. Aceşti oameni în general, nu au nevoie de stimulare a se simţi frica şi anxietatea. Ele sunt în mod natural predispoziţie pentru astfel de sentimentele negative, chiar şi atunci când nu există nici un motiv pentru orice tensiune şi face griji. Lor reacţie implică o anumită vulnerabilitate a stresului. Unele dintre aceste simptome evidente trăsătură a anxietăţii include etapa teamă, teama de vorbire publice, tendinţa să simplă situaţii complexe etc

Lorazepam (Ativan)
Anxietate Terapie
Test Anxietate
Fobie
Clomipramine (Anafranil)
Phenelzine (Nardil)
Venlafaxine (Effexor)
Tratarea anxietăţii tulburare
Valium
Copii Anxietate
Anxietate Informaţii