Tratamentul generalizate Anxietate tulburare

Anxietate generalizată tulburare, care se mai populare ca DGA, menţionează un fel de o tulburare anxietate. Aceasta anxietate tulburare se caracterizeaza prin excesive tensiune, griji şi teamă. La pacienţii cu tulburări de Anxietate generalizat de asemenea experiente teamă atunci când nu există practic nimic nu instigă la ea. Există semne şi simptome specifice, care marca generalizat Anxietatea tulburare. De persoane afectate de acest tip de tulburări de anxietatea nu poate sta departe de preocupări. Adecvată de tratament a generalizat Anxietate tulburare corectă în timp adesea ajută pacienţii să-permanentă de relief din acest psihologic anomalie.

Odata cu enorme anxietate, de asemenea, supuse oboseală oamenii, încordare musculară, tremurând, durerile de cap, iritabilitatea, caldă şi clipeşte twitching. Ele îşi pierd apetitul şi, prin urmare, imediat tratamentul anxietăţii generalizate tulburare este considerat necesar. Cercetari se întâmplă pentru a afla noi metode de tulburare tratarea anxietăţii generalizate (DGA). Când generalizate Anxietate devine excesiv de tulburări grave,-o combinaţie de medicamente şi tratamente psihologice se aplică.

Dar, în cazul în care tipul de mai sus menţionate anxietate tulburare nu este de intensă, de ajutor de terapii auto, echilibrat stiluri de viata, de relaxare si buna ajuta in care ies din problema.

Anxietate generalizata tulburare are loc atunci când devine un anxietate problemă gravă, prevenirea cele afectate de activităţile normale de zi cu viaţa. La pacienţii din această boală cronică de asemenea îngrijorat în acelaşi timp simt efectuează activităţile cotidiene. De asemenea, ei au o teamă hrăni despre viitorul apropiat, si aceasta le îngreunează să acţioneze într-un mod normal. În conformitate cu institutele naţionale de Sanatate Mintala (NiMH), persoane cu anxietate generalizata tulburare a anticipa viitorul calamităţi şi unele sunt excesiv de preocupat chiar de chiţibuş probleme. Deci, tratamentul anxietăţii generalizate tulburare trebuie să fie efectuată de un profesionist sau medic psihiatru.

Ambele terapii şi medicamente s-au dovedit eficiente în tratarea anxietăţii. În ceea ce este medicaţie în cauză, există remedii din plante, allopathic şi remedii naturale care să acţioneze ca un tratament eficace pentru Anxietate generalizată tulburare. Tratamente farmaceutice pentru generalizate Anxietate tulburare include selectiv reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs). Selective reuptake inhibitori ai serotoninei sunt un tip de antidepresive care interzice serotoninei?s re-absorbţie în creier. Astfel, acesta a demonstrat ca merita un antidot pentru aceste probleme.

Pe lângă acestea, unele SSRIs sunt frecvent prescris pentru tratamentul anxietăţii generalizate tulburare care include paroxetine (Paxil), fluoxetină (Prozac), si escitalopram (Lexapro; Cipralex).Doctorii adesea prescrie Ativan, Klonopin, Xanax şi Valium a oferi relief la cele afectate. Printre terapii, cognitive terapiei comportamentale este efectuat cele mai multe ori la cura Anxietate generalizată tulburare.

Scurtime de Respiraţia Datorită Anxietate
Tulburare de panică
Anxietate Medicina
Stres Evenimente
Naturali de cura pentru Anxietate
Simptomele Anxietate
Buspirone (Buspar)
Cefalee Datorită Anxietate
Anxietate Relief
Existenţiale Anxietate
Complicaţiile de Anxietate Tratamentul