Tratarea anxietăţii tulburare

Cuvântul?Anxietate tulburare? se referă la diferite tipuri de patologice anxietate, si phobias. Aceasta se referă la Tulburări ale sistemului nervos ca iraţională a-ti face griji că nu fapt care stau la baza acesteia. Oamenii care fac orice grupă de vârstă, pot suferi de tulburări de Anxietate. Unele dintre tipurile de Anxietate generalizată tulburare includ tulburări de anxietate, agorafobie, tulburări Social anxietate, Post-traumatice de stres şi tulburări de fobie. Există mai multe modalităţi şi căi de atac care ajută în tratarea anxietăţii tulburare.

Ai mai multe opţiuni tulburări în tratarea anxietăţii. Ambele Behavioral terapie şi farmaceutice terapie sunt considerate destul de eficient in tratarea anxietăţii tulburări. Altele decat asta, puteţi, de asemenea, să vă schimbaţi lifestyle a evita anxietate tulburare. Anxiolytic agenţi au făcut minuni în tratarea anxietăţii tulburare. De asemenea, medicii recomanda antidepresive pentru însănătoşire tulburare Anxietate. Printre numeroasele opţiuni disponibile pentru tratamentul anxietăţii tulburări de comportament terapie are nevoie de o menţiune. Comportamentul Tratamentul are ca scop modificarea şi câştigă controlul asupra neaşteptate de comportament.

Individuale supuşi terapiei comportament sunt predate cum a face faţă cu situaţii de stres, cum să păstraţi în timpul rece circumstanţe dificile. Toate acestea sunt predate de către mijloacele de control expunerea la acestea. Acest tip de terapie prevede individuale cu un fel de control asupra vietii. In afara de terapie comportament, terapia cognitiv este de o altă metodă, care o puteţi recurge la tulburare timpul tratării Anxietate. În mai multe cazuri de tulburări de Anxietate, pacienţii sunt găsit cultivarea gândurile, care sunt periculoase pentru sănătatea lor şi mintea. Cognitive Tratamentul are ca scop schimbarea dăunătoare sau chiar neproductive modele de gândire. Individuală supus anxietăţii tulburare evaluează sentimentele şi de gândire, precum şi, în acest proces, învaţă să diferenţieze între realiste gândurile de la care este de neconceput.

Terapia cognitiv-Comportamentul sau CBT este, de asemenea, o metodă eficientă utilizate pentru tratamentul anxietăţii tulburare. Există terapeuţi care folosesc o combinaţie de comportament si cognitive tratamente pentru tratamentul anxietăţii tulburare. În cognitive-Comportamentul Terapie, pacientul este predat modalităţi de recuperare că se dovedeşte a fi foarte utilă pentru viaþã. Tehnici de relaxare sunt, de asemenea, printre populare metode care implică tratamentul anxietăţii Tulburări. De ocupare a forţei de muncă din aceste tehnici de ajutoare de pacienţi în dezvoltarea de abilitati a face faţă cu situaţii de stres in viata. De tehnici de relaxare implica exercitarea şi de respiraţie re-formare.

Medicaţie, de asemenea, sa dovedit a fi util în tratamentul anxietăţii tulburări. Uneori, sunt sugerate anxiolytics pentru atenuarea tulburări de anxietate. Cu toate acestea, medicamentul este adesea combinat cu anumite terapii de mai bine rezultatele. Dacă sunt suferă de tulburări de anxietate şi aşteaptă ca să-tratament, urmaţi de mai sus procedurilor de perfect rezultat.

Phenelzine (Nardil)
Psihoterapie
Cum este diagnosticat generalizate Anxietate tulburare
Terapia cognitiv-Behavioral
Librium
Anxietate tulburare Simptomele
Scurtime de Respiraţia Datorită Anxietate
Anxietate generalizată tulburare (DGA)
Fobie
Stresul post traumatic tulburare (PTSD)
Stres Evenimente