Tulburare de panică

De panică este o tulburare de psihiatrie stare caracterizata prin subită, atacuri de panică recurente însoţite de discerne comportamentale schimba pentru o lună de constantă-ti face griji în legătură cu implicaţiile având alte atacuri. Persoanele care suferă de tulburări de panică supuse perioadele de frica intensa fizice combinate de simptome inclusiv palpitations inimii, de piept dureri, ameţeli, sau abdominale primejdie. În timpul acestor atacuri de panica, oamenii se simt mai refrigerată şi mâinile simt mai amorţi şi uneori acestea pot de asemenea, experienţa greaţă. Tulburare de panică obicei creează un sentiment de unreality, teama de pierderea de control sau se apropie de o teama de destin.

Cauze de tulburare de panică

Există mai multe cauze care să conducă la persoanelor care suferă de tulburări de panică. Acesta a afirmat că, în mai multe cazuri această condiţie poate fi ereditar şi este cunoscută a rula în familii. Alcoolism asemenea, a fost citat ca unul din mai multe cauze de tulburări de panică. Unii factori biologici care cauzează tulburări de panică includ tranziþii viaţă, evenimente stresante viaţă şi de mediu, printre alte cauze.

Simptome de tulburări de panică

Persoanelor care suferă de tulburări de panică experienţă de obicei o serie extrem de etape de atacurile de panica, de obicei, care până to10 ultimele minute, dar uneori poate dura de la 1 la 5 minute.

Cu toate acestea, atacuri de panică poate creste sau scade pentru o lungă ore, cu un atac la rulare in alta. Intensitatea de la atacuri poate varia şi simptome specifice de panică peste perioada mai include rapidă emoţie, ameţeli, tremurând, psihologice experienţă de necontrolabil teama etc

Este posibil ca simptomele de panica tulburări frecvent cauza experienţelor negative sociale precum stigmatizarea sociala, rusine, sau izolare socială. Cu toate acestea, mulţi suferinzi de tulburare de panică au mai adesea extrem de atacuri de panică fără nicio sau puţin vizibile manifestări.

Tratamentul de tulburare de panică

Tulburare de panică este o boală reală, care pot fi tratate în mod eficient cu terapie adecvată, precum şi anumite medicamente. Mulţi oameni suferă de tulburări de astfel de beneficii imens de aderarea auto-ajutor sau de grup de susţinere şi de repartizare a lor necazurile şi cu realizările altora. În prezent, de tratament recomandate de la American Medical Association şi American psihice asociere reprezintă o combinaţie de medicamente şi terapia cognitiv-comportamentală. În anumite cazuri de tulburări de panică medicatia nu este absolut necesar pentru ca tratamentul este una psihologica condiţie.

De sănătate mintală, de obicei, de profesionişti, care asista un individ în tratament tulburare de panică sunt medicii psihiatri, psihologilor, consilierilor de sanatate mintala, precum şi lucrătorii sociali. Exista mai multe medicamente prescris de către medical în controlul atacuri de panică. Acestea includ antidepresive, cum ar fi SNRI’s, SSRIs, Nassa MAOIs si altele. Anti-anxietate benzodiazepine droguri ca sunt, de asemenea, luate prin oamenii suferind de tulburări de panică.

Lista fobie
Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine
Social Anxietate Suport
Anxietate Consiliere
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Scurtime de Respiraţia Datorită Anxietate
Tricyclics
Anxietate Droguri
Anxietate la câini
Genetica
Bromazepam-orală Tablet