Anxietate pastile

Anxietatea este o tulburare care pot afecta orice persoană şi o mare parte din populaţie este afectata de anxietate. Există două tipuri diferite de tratamentul pentru conservare şi anxietate acestea sunt pastile anxietate şi Psihoterapie. Pentru tratamentul de anxietate, un soi de pastilele anxietate sunt disponibile. Medicii recomanda o combinaţie de aceste medicamente şi diferite tipuri de tratamente pentru tratamentul anxietate. Anxietate pastilele sunt de diferite tipuri.

Unul din tipurile de medicamente pastilele de anxietate sunt MAOIs şi SSRIs. Acestea sunt monoamine oxidaza inhibitori şi serotoninei reuptake inhibitori sunt de bază şi compoziţia chimică pentru cel mai tipuri de anxietate pastile. De beta-blocante şi benzodiazepine sunt, de asemenea, unele tipuri de anxietate pastile dar acestea nu sunt utilizate de multe ori că. Pentru ca tulburări de anxietate, MAOIs sunt în mare parte de către medici, chiar dacă acestea se antidepresive.

Aceste medicamente pastile de anxietate muncă, deoarece monoamine neurotransmitters in organismul uman să nu permită această dezintegra şi a sparge. Nu este o creştere a serotoninei formarea in afara de secreţia de melatonină.

Nu este o creştere nivelul de adrenalină şi bine ca toate aceste ajuta în depăşirea anxietate temporar. Rezultatele diferite cercetari au demonstrat că oamenii care sunt suferind de anxietate au un nivel scăzut al serotoninei. Dacă este nivelul său a crescut cu ajutor de la pastile anxietate, simptomele se lăsa de ceva timp.

De creştere a nivelului serotonină apare deoarece serotoninei reuptake inhibitori sau SSRIs munca cu specific şi serotoninei declanşează formarea sa. Pentru metabolizing de hormoni de stres organismul necesită serotoninei. Cu toate acestea, organismul are nevoie de serotoninei numai în anumite suma sau un anumit nivel în vederea stop productia de hormoni, care sunt responsabili de stres şi de anxietate. Oamenii care sufera de anxietate sunt depresie şi s-au diagnosticat cu niveluri mai scăzute ale serotoninei in organism. Având în vedere că SSRIs creşte nivelul serotoninei din organism, sunt tot mai folosit în a face aceste medicamente pentru tratamentul anxietate.

Cu toate acestea, nu sunt de mult, reacţiile adverse, care pot consuma dupa aceste anxietate pastile. De anxietate sunt pastile o scutire pentru oamenii care sunt suferind de la anxietate. Acesta trebuie să fie menţionat faptul că aceste medicamente ar putea să nu fie eficace în mod egal pe fiecare persoană. Eficacitatea pastilele variază de la o persoana la individ. Cel mai bun lucru este acela de a obţine un verificarea efectuată de către medic şi urmaţi medicaţie ca pe medicul?e de prescripţie.

Psihoterapie
Anxietate Atacurile
Copii Anxietate
Venlafaxine (Effexor)
Genetica
Obsesivo-compulsiv tulburare (OCD)
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări
Tratarea anxietăţii
Care se confruntă cu Anxietate
Amitriptyline W Perphenazine-orală, Etrafon, Triavil
Atacurile tratarea anxietăţii