Anxietate Psihiatru

Odată cu schimbarea de stil de viaţă şi de repede pacing viata mai multe şi de mai multe persoane suferind de tulburări de anxietate. Deci, a găsi un psihiatru bun anxietate este asa de usor. Este important pentru tine să înţelegem că trebuie să fac unele cercetare înainte parte, în primul rând, a crea o listă de potenţiali medicii psihiatri si apoi fiecare apel anxietate psihiatru pentru a afla dacă el sau ea este dreptul de psihiatru pentru tine sau nu.

De obicei o persoana sufera de anxietate lipsită de motivare, nerăbdător este şi este sever deprimat. Aceşti oameni ar trebui să încerce să cunosc simptome care provoca toate aceste sentimente în tine. Acest lucru va ajuta la de mare şi de medicul dumneavoastră se va asigura că aţi acoperit cele mai multe dintre problemele care au adus la o anxietate psihiatru.

Când vă satisface psihiatru anxietate pentru prima oara, doar încerc să le cereţi şi despre în formare şi experienţă în tratarea simptomelor. Acest lucru vă va ajuta să ştii cât de care el poate fi de ajutor pentru tine. Acest lucru este destul de rezonabil să adresaţi orice întrebare profesional. Acest fapt va ajuta sa iesi cu exact probleme.

Este foarte important ca să te simţi în largul, în siguranţă, precum şi de înţeles. Dacă nu sunteţi confortabilă, apoi continuaţi dvs. de căutare pentru un alt anxietatea psihiatru. Aceasta este o importantă decizie dura ceva timp şi în găsirea de dreptul de psihiatru anxietate pentru tine.

când întâlnesc un psihiatru anxietate începe cu simptome care determina primejdie în tine. Încercaţi să deschideţi şi să discute simptome care afectează relatiile dvs., studii, de ocupare, precum şi a altor lucruri din viata ta. Discuta problema dacă aceste determina dificultăţi de dormit, poftă de mâncare, Nivelul de energie. Acest lucru vă va ajuta să vă psihiatru anxietate au un înţelegerea completă a dificultăţii vei prin intermediul. De asemenea, este important că vă partajaţi orice curent trecut tratamente sau care s-ar putea să au trecut prin anxietate cu orice psihiatru. De asemenea, trebuie să vă lăsaţi psihiatru anxietate care ştiu dacă
terapeuţi avut nici un alt tratament si ce era rezultatul.

Pe baza tuturor acestor de anxietate psihiatru va va furniza câteva tratament. Medicul dumneavoastră vă va discuta cu dvs. De asemenea, tipurile de medicamente nevoie de aceste medicamente si cum va fi de ajutor pentru tine. El sau ea va cerem, de asemenea, să faci un fel de meditaţie, exercita, precum şi modificări în dietă. Încercaţi să aflaţi ce poate impulsiona anxietate în tine aşa că castiga controlul asupra acestor probleme.

Anxietate de psihiatru asemenea, sugerează să încercaţi unele plante aromatice ca unele pace a mintii si pentru tratamentul anxietate. După tot ce trebuie sa rezolve aceste probleme atunci când nu sunteţi legat în mentale noduri. Dar aceste ierburi pot doar să vă calmul jos la anumit punct. Anxietate psihiatrul şi un pacient trebuie să lucreze împreună a afla dacă este tratamentul de lucru sau nu. Cei care sufera de anxietate tulburări putea funcţiona cu o calificare şi experienţă anxietatea psihiatru a le ajuta să controla sentimentele si gandurile lor să ducă o viaţă normală.

Sertraline (Zoloft)
Factori de mediu
Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine
Atac de panică Simptome
Cum de învăţare pentru a trata Anxietate Tulburări
Bromazepam-orală Tablet
Medicamente folosite pentru tratamentul anxietăţii tulburare
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)
Beta-blocante
Tranchilizante
Separarea Anxietate la câini