Anxietate Scala

Anxietate poate definită ca o tulburare dacă starea fiziologică a unui umane se caracterizează printr-somatice, cognitivă, de comportament şi emoţionale a componentelor. Toate acestea vin împreună componentelor şi declanşa sentimente, care sunt recunoscute drept-ti face griji, teama, fie teamă. Anxietatea are mai multe simptome şi acestea sunt caracterizate palpitations inimii, scurtime respiraţie, greaţă, durere stomac, durere toracică sau dureri de cap. Rata la care s-au produs este anxietate sunt diferite la diferite persoane si anxietate această măsură se poate face cu o scară anxietate. Anxietate scara este de diferite tipuri.

Somatically, organismul uman se pregăteşte să abordeze cu orice tip de ameninţări şi ca urmare a acestei ritmului cardiac creşte, acolo este o creştere a tensiunii arteriale şi perspires un excesiv. În multe cazuri palisadă din piele, pupillary dilatarea, transpiraţie tremurat şi poate fi observat. Din punct de vedere emotional, anxietate poate declanşa un simt de panică şi fizic s-ar putea duce la frisoane, greaţă şi diaree. Voluntar şi involuntar Ambele modele comportamentale pot fi observate daca victima încearcă să evite sau să fugă de la anxietate sursa.

Dar un punct important de retinut este ca anxietate, care nu poate fi întotdeauna sau patologică şi maladaptive putea confrunta ca o emoţie comună în timpul mânie, teama, bucurie şi de tristeţe.

De anxietate scară ajută la determinarea gradului anxietate de la o persoană. Cal de mare si circuitele neuronale care implică amygdala se crede că se află la baza acestei tulburări numit anxietate. Atunci când pacientul se confruntă ceva neplăcute sau cu potenţial nociv stimuli ca ancrasa gusturi sau mirosuri pot fi simţit. PET-scanează pot dezvalui o creştere de bloodflow procentuale în amygdale. Acesta este evaluat normale de anxietate. Toate aceste concediu şi că o concluzie este anxietate putea reprezenta un mecanism de protecţie care împiedică organism de la angajeze în acţiuni dăunătoare.

Scala Hamilton de Anxietate (Hama) reprezintă o scala de anxietate măsură şi este dezvoltată de verificare a severitatea anxietăţii. Hamilton de Anxietate Scala găseşte bine utilizate la droguri psihotrope evaluare. Hamilton de Anxietate Scala cuprinde 14 articole, precum şi fiecare pot fi definite cu propriul set a simptomelor. Fiecare element devine un rating bazează pe 5 puncte de amploarea şi acest variază de la 0 (care înseamnă anxietatea nu este prezent) pentru a 4 (care indică anxietate este acolo, în forma severă). Nu există un alt tip de anxietate care scară este cunoscută sub denumirea de Multidimensionale de Anxietate Scala Copii (MASC) este necesar pentru care anxietate în dimensiuni majore în tineret în limitele de vârstă 8-19.

Trauma
Social Anxietate Suport
Anxietate Informaţii
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări
Anxietate îngrijirile paliative în
Anxietate tulburare Simptomele
Mood Disorders
Paroxetine (Paxil)
Phenelzine (Nardil)
Tulburare de panică
Anxietate Scala