Anxietate tulburare Simptomele

Anxietate provoacă tulburări de o persoană cu experienţă foarte un nivel ridicat de anxietate peste o lungă perioadă. Anxietate tulburări de simptome pot fi fizice, psihologice si de comportament. Fizica piept dureri de simptome includ, cefalee şi o lipsă generală de energie. Persoana care suferă de tulburări de anxietate mai reclamă tensiune, soreness si aches în muşchii lui. El poate, de asemenea, experienţa twitching nervi şi muşchi sau poate tremura frecvent. Fizice anxietate tulburări simptome includ greaţă sau diaree, un uscat gura şi măcinare a dintilor. Anxietate tulburări de transpiraţie poate, de asemenea, provoca, bufeuri şi ameţeli.

Tulburări de anxietate simptome pot fi psihologice. Acestea includ tulburări de somn din care o persoană poate suferi de insomnie au sau nu somn odihnitor. El poate, de asemenea, un lot face griji în legătură cu evenimente, care sunt, probabil întâmpla. Anxietate tulburare poate duce la teroare sau sentimente de groază. Un pacient suferind de la această tulburare poate deveni extrem de agitat si nu pot sa va relaxati.

Probleme de comportament pot fi dezvoltate de către persoane care sufera de anxietate tulburare.

Iritabilitate şi probleme in concentrarea pe orice tulburare anxietate sunt simptomele. O persoană suferă de tulburări de anxietate pot foarte uşor de startled. El poate avea, de asemenea, o tendinţă de reducere continuu punerea lucruri pentru o dată viitoare. Aceasta se datorează faptului că provoacă tulburări de anxietate o persoană care să vrea să scape din situaţii. Oamenii chiar nu poate face faţă muncă implicate într-o singură zi. De asemenea, au experienţă epuizare mentala si emotionala.

Copii şi adolescenţi dezvolta de asemenea tulburări de anxietate. Adulţi suferind de tulburări de anxietate de obicei, dau seama că au prea multe griji. Cu toate acestea, majoritatea copiilor şi adolescenţilor nu pot sa fac acelaşi lucru. Anxietate tulburări de simptome la copiii include excesive teama despre viitorul. Unii copii suferind de la această tulburare poate deveni perfectionists cine sunt extrem de frică de luare a greşeli. De asemenea, ele însele frecvent criticaţi. Anxietate tulburări la copii simptome pot include impresia că sunt vinovat de nici un fel de nenorociri. Acestea pot de asemenea, de părere că prin îngrijorător, acestea pot păstra un nenorociri departe. Astfel de copii continuu necesitatea de reasigurare şi aprobare.

Tulburări de anxietate pot fi cauzate din cauza biologice, ecologice, culturale şi psihologice factori.
Anxietate tulburări de simptomele de obicei, baza de diagnosticarea acestei afecţiuni. Persoana care experientele un nivel înalt de anxietate de mai bine de 6 luna poate fi suferind de tulburări de anxietate. Pacienţii de obicei, identifica un simptom precum dureri de cap si cred că sunt unele fizice suferind de o boală.

Anxietate tulburare este tratat de psihoterapie. Cognitive comportamentale terapie este folosită pentru a trata această tulburare. Medicii de asemenea prescrie medicamente pentru a trata tulburări de anxietate.

Social Anxietate Suport
Stresul, anxietatea si depresia Centrul de Resurse
Existenţiale Anxietate
Anxietate Droguri
Cum este diagnosticată Anxietate
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Anxietate Tratamente
Tratarea anxietăţii
Trăsătură Anxietate
Triazolam, Halcion
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări