Brain Chimie

Dacă sensul de organe este complet blocate o poate avea în probleme de comunicare adecvate. Unii oameni de ştiinţă se concentreze asupra defecte creier chimie de bază cauza de anxietate. Aceasta este însă una din cele mai populare teorii despre cum si de ce oameni dezvolta anxietate. Aceasta este, de asemenea, una dintre foarte dezbătut teorii. Această teorie a devenit foarte dezbătut ca simptomele de anxietate poate fi tratat cu medicaţie. Unii oameni de ştiinţă găsi defecte creier chimie de bază din cauza anxietăţii. De fapt, aceasta este cea mai frecvent urmate teorii. Este, de asemenea, una dintre foarte dezbătute teorii.

Simptomele de anxietate poate fi tratată cu uşurinţă medicamente. Când este administrat de medicaţie corespunzătoare, nivelurile de neurotransmitters aceasta sunt reglementate şi relieves simptomelor de depresie şi anxietate. Teoria creier chimie se concentreze asupra determina dacă că o persoană şi a condiţiilor sale pot fi îmbunătăţite chiar fara medicamente.

Unii oameni sunt de mare succes în creierul lor de ajustare cu non-Rx, aminoacizi suplimente ca fenilalanină. În aminoacizi este uşor accesibile din unele produse alimentare, carne precum şi al produselor lactate, cu niveluri mai scăzute în găsit germeni de grâu şi de ovăz.

Fenilalanină este esenţială pentru organism diferite funcţii şi este unul din putinele aminoacizi, care traversează bariera sange-creier, care afectează direct la creier chimie.

Brain chimie aparent este important pentru memorie vigilenţă şi străine. Ambele DL-şi D-fenilalanină este foarte util ca durere eliberare. De endorfina sunt eliberate, în acelaşi timp îşi exercită sau de la data când ne exerciţiu sau când am experienta emoţii pozitive. Ei de asemenea, să ne mai puţin sensibile faţă de orice tip de durerii si sunt subiacente provoca durere sau de depresie.

Unele dureri de probleme pentru care fenilalanină se includ osteoartritei util, mici dureri de spate, gât durerii, menstruale crampe musculare, artrita reumatoida, durerile de cap în special a migrene. Nu are efecte secundare astfel ca numai ies de dureri de cap sau jitteriness. Este, uneori, de asemenea ridică tensiunea arterială in unele persoane. Conform unor medicii de fenilalanină şi alte aminoacizi nu trebuie să fie utilizate de mai bine de trei săptămâni într-un moment fara nici o interval sau fără sprijin pe de altă aminoacizi. Brain chimie adesea legături cu anxietate şi alcoolism. De anxietate este, de asemenea, asociată cu utilizarea crescută a alcool ca o factor cheie de menţinerea alcool şi dependenţa stabilite creier chimie.

Anxietate Forum
Cauzele Anxietate
Atacurile tratarea anxietăţii
Clomipramine (Anafranil)
Anxietate îngrijirile paliative în
Citalopram (Celexa)
Social Anxietate Suport
Anxietate psiholog
Naturali de cura pentru Anxietate
Mood Disorders
Anxietate Informaţii