Buspirone (Buspar)

Buspirone (Buspar) este un medicament care sunt proiectate special în tratamentul de anxietate. Denumirea comercială a Buspirone sunt Buspar. Este una din cele mai multe ori folosite medicamente pentru anxietatea şi alte tulburări mintale. Fiind un droguri psihotrope, Buspirone (Buspar) face parte din azaspirodecanediones clasei. Unele dintre proprietăţile din acest medicament sunt aproape similare cu benzodiazepine grupuri droguri. De benzodiazepine Buspirone medicament este asimilat rapid din organismul uman şi suferă în mare măsură, de la prima trecere metabolismului. După administrarea orală de Buspirone droguri, nivelurile plasmatice scăzute de vârf sunt observate după 40 – 90 minute de care are o singură doză de 20 mg de acest medicament.

Buspirone (Buspar) este un medicament anti-anxietate că este lucrată de stimulare a serotoninei tipul 1A receptori la nervii. Acest medicament nu provoca sedare. Buspirone nu este foarte eficace drog pentru pacienţi care sunt suferind de panică sau de tulburare obsesiv compulsiv-şi tulburări severe anxietate. Ca o benzodiazepinele tip de medicina, Buspirone este mult mai eficient în a pacienţilor cu anxietate generalizata de un nivel moderat.

Formule chimice de Buspirone (Buspar) se C21H31N5O2. Ca o serotoninei receptorilor agoniste care aparţin de azaspirodecanedione clasă de compus chimic, Buspirone este utilizat pentru cura tulburări psihotice. Deşi este un foarte eficace medicament ci un abuz Buspirone a putea creşte, de asemenea, sau să creeze câteva probleme de sanatate, precum anormale enzimelor hepatice în sânge, oboseală, slăbiciune şi de multe alte probleme.

Există unele majoră de reacţii adverse Buspirone (Buspar), care au observat la diferite tipuri de pacienţi. Aceste reacţii adverse include greaţă, ameţeli, durere de cap, excitare, lightheadedness, nervozitate şi insomnia. Aceste simptome sunt, de asemenea, văzută într-un pacient, care recent retragă aport regulat de acest medicament. Înainte de acest medicament sau cu înainte de ieşirea din obişnuinţă de aport regulat de Buspirone, un expert-ar raporta la o experienţă de avizul medicului.

Buspirone (Buspar) medicament sunt disponibile cu cât comprimat formă lichidă şi aşa, ne putem lua orice formă de acest medicament în funcţie de direcţiile de medic. Cu o lunga analiza a acestui medicament asupra organismului uman, s-a prescris la pacienţii de anxietate, precum şi depresiei. Daca sunteti persoana care sufera de grave, cu probleme de sanatate mintala dvs. şi doriţi să aflaţi informaţii despre Buspirone autentic de droguri, va puteti consulta un medic sau o puteţi citi acest articol.

Separarea Anxietate la câini
Anxietate tulburare Simptomele
Performanţă Anxietate
Sanatate Anxietate
Tulburări Anxietate
Lista fobie
Durere toracică Datorită Anxietate
Stresul post traumatic tulburare (PTSD)
Stress Management
Fluoxetină (Prozac)
Benzodiazepine