Cauzele Anxietate

Anxietate nu poate fi asociat cu orice situaţie unică sau evenimentului. De fapt, există mai multe psychoanalysts crezut că nu există, cât şi fizice, care sunt efectele asupra mediului combinat cu a crea o anumită anxietate tulburare. Conform unor psychoanalysts cauzelor de anxietate apare din conflictele care apar din experienţele anterioare speriati. Experienţe anterioare neplăcute face nerabdare persoană să reacţioneze la situaţiile unde unele persoane experienţă nu se tem.

Unii oameni de ştiinţă de asemenea, asociate de anxietate Tulburări cu dezechilibru biochimic care apar în creierul şi care pot fi usurat cu cererea de medicamente sau suplimente alimentare naturale. Unii cred că alţi teoreticieni anxietate este una moştenită comportament care pot fi eradicate cu ajutorul terapiei si stiluri de viata schimbările. Recente cercetari merg in domeniul geneticii. Oamenii de ştiinţă sunt încă în proces de aflat că dacă există anumite gene de la noi care provoacă tulburări de anxietate.

Indiferent ce este aceasta teorie se personalitatea, ereditate, viaţa experienţele, dezechilibru biochimică, anxietatea se astfel de o tulburare că se efectuează milioane de americani face faţă în fiecare zi.

În conformitate cu cercetările face pe gemene identice, s-a constatat faptul că, când unul din gemeni dezvoltă tulburări de orice anxietate, rămâne o mare posibilitatea ca cea de-a doua gemene pot, de asemenea, dezvolta o tulburare similare.

Alte cercetari similare, de asemenea, suport că părinţii dacă suferiţi de orice anxietate, există şanse mai mari în continuare că copil va suferi de anxietate. Există, de asemenea, unei dezbateri privind dacă este comportamentul ereditare sau dobândite. Conform unor psychoanalysts a geneticii înclinaţie nu numai o persoană să dezvolte cauzele anxietate. Mai degrabă de anxietate sunt cauze de o combinaţie a ambelor genetica şi viaţa experienţă.

De obicei, în trecut viaţa experienţele sunt consideraţi a fi cele mai originale determina tulburări de anxietate. Dacă un copil este adus într-un stres mediu, el / ea este mult mai predispuse să dezvolte anxietate. Alte tulburări ca pe termen lung, abuz, de violenta, a sărăciei sau de stres sunt, de asemenea, cele mai importante cauze de tulburări de anxietate. În sprijinul acestui exemplu, va fi persoana care sufera de tulburare de stres post traumatice.

Pentru a achiziţiona mai multe detalii complete privind Cauzele Anxietate puteţi naviga pe legăturile de mai jos, dat fiind:

Genetica
Brain Chimie

Persoanele care suferă de anxietate Tulburări deseori s-au schimbat nivelurile de neutrochemicals. După o serie de medicamente succes a nivelurilor de neurotransmitters aceasta sunt reglementate şi relieves cauzelor de anxietate.

Stress Relief
Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)
Cum este diagnosticată Anxietate
Complicaţiile de Anxietate Tratamentul
Trauma
Citalopram (Celexa)
Tulburări Anxietate
Anxietate Terapie
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Anxietate Suport
Semne de Anxietate