Clonazepam (Klonopin)

Clonazepam (Klonopin) reprezintă o popular drog care sunt de mult utilizate în Statele Unite ale Americii, Europa, America de Sud, Romania, Canada şi în Australia. Practic, Clonazepam (Klonopin) reprezintă o derivat de benzodiazepine şi este foarte puternică anticonvulsivante, precum şi anxiolytic medicament. Acest tip de medicament afectează chimice ale creierului uman. Ca benzodiazepine droguri, Clonazepam este prescris de medic pentru tratamentul de mai multe boli psihice majore place tulburare de panica, depresie, convulsii, mentale de stres, etc Acest medicament este folosit, de asemenea, în tratamentul procesului de multe alte boli.

Există unele restricţii a având Clonazepam (Klonopin) medicina. Dacă un pacient a anxietate este suferind de boli grave la rinichi, boli hepatice, astm bronşic, emfizem, bronsita, mentale tulburări, apoi persoana care nu poate să ia acest medicament. Pentru a lua acest medicament, trebuie să o consulte un doctor cu experienţă. Clonazepam (Klonopin) este din categoria D sarcinii FDA, care reprezintă, acest medicament nu este bun pentru copil nenăscut. În plus faţă de acesta, un mamei nu este permis să alăpta în timpul tratamentului cu Klonopin proces.

Este foarte important să ai o discuţie, cu un renume medicului înainte de Klonopin (clonazepam).

Fiind un medicament anti-anxietate, Clonazepam (Klonopin) creşte efectele gama-aminobutyric acid (GABA), în creier. GABA este un neurotransmitter care suprima activitatea creierului uman. Este de observat că excesiv activitatea în creier poate duce la numeroase tulburări mintale, precum şi anxietatea sau de mai multe alte tulburări psihice. Clonazepam (Klonopin) este folosit pentru a vindeca toate aceste tulburări mintale. Acest medicamente sunt disponibile sub formă de comprimate. Doza de acest tablete trebuie să fie urmată în funcţie de prescripţie de la medic.

În cele mai multe ori, Clonazepam (Klonopin) se prescrie pentru termen scurt, de ajutor de la cele mai importante simptome ale anxietatea sau alte tulburări mintale. Deşi acest medicament este mult mai eficace la pacienţii dar le-a observat de câteva reacţii adverse ca slăbiciunea, de orientare pierdere, perturbării somnului, durere de cap, senzaţia de depresie, agitaţie, etc o dată retragerea Clonazepam (Klonopin) medicament poate fi cauza multe probleme de sănătate, cum ar fi tremors, vomă, crampe musculare, transpiră şi mulţi alţii.

Dacă sunt, de asemenea, suferind de insomnie si alte cateva din simptomele de anxietate, puteţi, de asemenea, să consulte un doctor cu experienţă. Cu ajutorul anti-drog ca anxietate Clonazepam, puteţi scăpa de la dumneavoastră toate probleme mentale.

Tratarea anxietăţii
Mood leagăne
Beta-blocante
Existenţiale Anxietate
Inele Mood
Anxietate Psihiatru
Anxietate
Anxietate Consiliere
Citalopram (Celexa)
Naturali de cura pentru Anxietate
Cum de învăţare pentru a trata Anxietate Tulburări