Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab

Oamenii care suferă de tulburări de anxietate, în timpurile moderne, datorită crescut presiunea. Astfel, medicamente, au fost dezvoltate, care ajută în tratarea acestei afecţiuni. Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab este un medicament care astfel este utilizat în tratamentul anxietăţii, alcool acut simptomele şi crize. Acest medicament aparţine clasei de benzodiazepine. Ea acţionează asupra creierului şi nervi, în special la nivelul sistemului nervos central. Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab produce un efect calmant.

Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab poate fi luat ca regia medical de către medicul. Doza de medicament, depinde de pacient este condiţie medicală, precum şi de răspuns la tratament. Încercaţi să utilizaţi acest medicament exact aşa cum prescrise de medic. Niciodată nu creşte doza pe cont propriu. Aceasta va duce la obiceiul de a lua un drog. În cazul în care sunteţi a lua acest medicament de perioadă mai lungă, să nu-l lua opri brusc fără aprobarea medicului dumneavoastră. Unele condiţii poate deveni mai rău, atunci când drogul este întrerupt brusc. Tu ar trebui să scadă doza treptat.

Uneori, veţi găsi, de asemenea, că nu mai funcţionează corect medicament. În acest caz, trebuie să consultaţi medicul.

Ca şi cea mai mare parte a medicamentelor, Clorazepate-oral, Tranxene T-Tab a numărului de reacţii adverse. Unele dintre aceste includ somnolenţă, ameţeli, fatigabilitate, gura uscată, deranjament stomacal, constipatie, vedere neclară si dureri de cap. Dacă oricare dintre aceste efecte persista, trebuie să consultaţi medicul dumneavoastră imediat. De asemenea, puteţi să consultaţi medicul dumneavoastră în caz aveţi frecvente mentale / chef de schimbari, slurred discurs, stângăcie, probleme de mers pe jos, au scăzut / a crescut interesul în sex, tremurături, probleme la urinat sau tulburări de somn.

Unii oameni asemenea, se confruntă cu stomacul / dureri abdominale, persistente, greaţă, vomă, yellowing pielea sau ochii, întuneric urină, persistente, durere în gât sau febră atunci când ia Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab. Grave reacţie alergică, care pot apărea ca urmare a acestui medicament includ o erupţie, mâncărimea, umflături, severă, ameţeală şi tulbure de respiraţie.

Medicii de consiliere pacienţii să ia măsuri de precauţie în timp ce ei au acest medicament. Tu ar trebui să informeze medicul despre istoricul medical. Printre acestea se numără un istoric al bolii hepatice, boli de rinichi, plămâni / respiraţie probleme (de somn apnea), medicament sau orice alcool abuz sau alergii. Acest medicament provoca ameţeli, somnolenţă sau vedere neclară. Astfel, ar trebui să fie precaute în timpul activităţilor place de conducere sau care folosesc utilaje. De asemenea, trebuie să se limiteze aportul de băuturi alcoolice. Acest medicament nu este recomandat în timpul sarcinii, deoarece poate cauza prejudicii potenţiale fetale. Deci tu ar trebui să informeze medicul în cazul în care sunt gravidă. Acest medicament de asemenea, trece în laptele matern care pot afecta asistenţă medicală copil. Astfel, alăptarea în timp ce utilizaţi acest medicament nu este recomandată.

Mood leagăne
Copilărie Anxietate
Terapia cognitiv-Behavioral
Inele Mood
Heart Palpitations Datorită Anxietate
Sertraline (Zoloft)
Bromazepam-orală Tablet
Stop Anxietate Atacurile
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Anxietate pastile
Anxietate tulburare Simptomele