Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine

Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine este una importantă, care medicament este utilizat în tratamentul anumitor forme de mentală sau emoţională condiţiile. Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine este, de asemenea, folosit în tratamentul anxietăţii şi depresiei. Acest medicament este utilizat pentru a controla hiccups, reducerea anxietăţii şi trata greaţă şi vărsături.

Clorpromazină Concentreaza-oral, în general, Thorazine este luată cu alimente sau lapte într-un caz de stomac deranjate. În cazul în care medicul recomandă nici o altă metodă, apoi pacientul că trebuie să respecte tehnica. Acesta ar trebui să se diluează cu atenţie medicamentul cu 2 uncie (60ml), fie de mai multe apă, lapte, suc, cafea, ceai sau alte bauturi carbogazoase. Acest medicament poate fi amestecat cu mere sau budincă. Acest medicament trebuie luat imediat după ce aceasta sa diluat.

Dacă o persoană a fost clorpromazină Concentreaza ţinând-oral, Thorazine de mult timp că nu trebuie să întrerupeţi administrarea acesta brusc. Medicul trebuie întotdeauna să fie consultat înaintea medicament este oprit. În anumite situaţii, medicamentul poate dura două săptămâni în jurul său a arăta reacţii.

Astfel, o persoană ar trebui să fie suficient de pacient să aşteptaţi pentru medicină a arăta efectele sale.

Există o serie de efecte secundare de-a lua clorpromazină Concentreaza orala, Thorazine. Unele dintre cele mai importante reacţii adverse includ constipaţie, somnolenţă, modificări şi o viziune gura uscată. În afară de acestea, un pacient se poate nelinişte, rigiditatea musculară, slăbiciunea, dificultăţi în a vorbi, de pierdere echilibru sau o masca de-facial ca expresie. El a mai tremurat experienţă sau agitare, ameţeli, buze smacking sau alte necontrolabil mişcărilor, dificultăţi de urinat şi pielea erupţii cutanate / culoare. Un medic trebuie să fie consultat imediat dacă vreunul din aceste simptome, continuă să persiste.

Unii oameni de asemenea, o durere în gât dezvolta, sângerare sau vânătaie neobişnuite, durere stomac, yellowing de ochi sau de piele, întuneric urină piele uscată sau la cald. Un pacient se poate severă rigiditate musculară, confuzia, febra, convulsiile, neregulate / rapide emoţie, transpiraţie crescută, prelungit sau dureroasă erecţie când acesta ia clorpromazină concentrate-orală, Thorazine. Unele reacţii alergice cum ar fi erupţii cutanate, mâncărime, umflare, ameţeală şi tulbure severe de respiraţie pot fi provocate şi din cauza acestui medicament.

Clorpromazină Concentreaza-orală, Thorazine trebuie evitată de pacienţi care sunt gravidă sau sân hrănire a mamelor. Medicamentul poate afecta fătul sau rău nursed de copil. Un pacient trebuie, de asemenea, să informeze despre medicul său istoric medical care pot include foarte ridicate sau foarte mici, a tensiunii arteriale, hepatice sau boli cardiace, a sindromului Reye, dependente de alcool sau de droguri, probleme ale sistemului nervos, de sânge sau de tulburări de alergii (în special, de droguri alergiilor).

Un pacient ar trebui să fie precaute în timpul conducerii. El trebuie să evite consumul de alcool şi a prelungit Duminica expunerea, în acelaşi timp luând clorpromazină concentrate-oral, Thorazine. Acest medicament poate, de asemenea, el face susceptibili la accident vascular cerebral de căldură. Un pacient ar trebui să încerce evitarea intens de lucru sau de exercitare în acelaşi timp a lua acest medicament.

Terapia cognitiv-Behavioral
Anxietate psiholog
Anxietate Atacurile
Cure Anxietate Atacurile
Medicamente folosite pentru tratamentul anxietăţii tulburare
Anxietate Medicina
Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)
Mood leagăne
Duloxetine, Cymbalta
Anxietate Scala
Dispoziţie