Dependenţă de substanţe

Acest termen dependenţă sau devine dependenţă faţă de ceva poate fi descrisă ca un sentimentul de înclinare. Se poate mai bine să fie descris ca o recurente forţare de un individ a se angaja în anumite activităţi dăunătoare chiar după rezultatele unei persoane?S psihică, fizică sau de viata sociala. De obicei, sunt substanţe dependenţă de tipuri de substanţe care introduce o implora repetate pentru substanţele care nu sunt sănătoşi, să o adopte.

Conceptul de dependenţă este adesea rezervate pentru droguri addictions. Dependenta de droguri este deseori considerat o stare patologică. Această dependenţă tulburări implică de obicei, de progresie spre severă droguri. Anumite substanţe provoca dependenţă anxietatea într-un individ. Prea mult un aport de substanţe alcoolice ca nicotină, medicamente şi heroină sunt unele importante cauze de anxietate începere de la o persoană. De fapt oamenii dependenti de aceste substanţe, dat atunci când nu sunt buna doze deseori dezvolte anxietate faţă de substanţe dependenţă.

Addiction treptat se dezvoltă într-o boală şi se transformă într-o dependenţă fiziologică sau psihologice sau devotament.

De droguri cunoscute a provoca dependenta includ compulsiv utilizarea celor menţionate mai jos ca:

Cofeină:
Cofeină este xanthine alcaloid compus care funcţionează ca un stimulent psihoactivă droguri şi o uşoară până pilula în om. Cafeină dacă este luat în doze mari aduce o gama larga de neplăcut fizică şi mintală condiţii care include anxietate, agitaţie, iritabilitatea, twitching musculare, tremulousness, insomnii, dureri de cap, palpitations inima şi alcaloză respiratorie. Există patru tipuri de cafeină-a indus tulburări psihice includ aceste cofeină-efectuate tulburări de anxietate, cafeină otrăvire şi cafeină legate de tulburări de cofeină şi-a indus tulburări de somn.

Nicotina:
Nicotină este o alcaloid ce se găseşte la nightshade plante familiale, în special în Coca şi tutunul. De asemenea, rămâne în prezent de tomate, de cartofi, vânătă şi ardei verde. Dependenta de nicotină este una din cele mai grele addictions a sparge. Nicotina aportul rezultate în chef modificarea adverse. Este primul determină o eliberare a glucozei de la ficat şi, prin urmare şi epinephrine cauzele stimularea.

Cocaina:
Cocaina este un cristalin de propan alcaloid care sunt obţinute din plante Coca frunze. Aceasta stimulează atât la nivelul sistemului nervos central şi este, de asemenea, un apetit suppressant. Dacă luat în doze mari-o de mai multe cauze efectelor adverse în minte şi corp de un individ. În ciuda de a avea atât de multe efectelor adverse, cocainei este, de asemenea, utilizate în medicamentele de formulare. Cocaina este dependenta de cale, deoarece aceasta afectează mesolimbic o recompensă de cale.

Anxietate terapeut
Paroxetine (Paxil)
High Anxietate
Beta-blocante
Tricyclics
Semne de Anxietate
Anxietate Suport
Imipramine (Tofranil)
Se ocupă cu Anxietate
Amitriptyline W Perphenazine-orală, Etrafon, Triavil
Cum de a reduce Anxietate