Duloxetine, Cymbalta

Duloxetine este una dintre cele mai căutate medicamente după care sunt utilizate frecvent pentru remedierea pentru oferirea anxietate. Având în vedere cazurile de anxietate în creştere în toată lumea, acest medicament este utilizat în principal în caz majore tulburări depresive şi tulburări de anxietate generalizată. Acest medicament este util comercializate de către Eli Lilly si de companie. Duloxetine sau Cymbalta bine cunoscut este un medicament care au putut să ofere dureri remediu pentru oameni suferind de anxietate.

Deşi există numeroase plante aromatice şi natural pentru tratament anxietate, de cererea de medicamentele este încă ridicată. Utilizările de Duloxetine sunt numeroase si aceasta serveşte scopul revitalizarea oamenii lor de la frecvente se potriveste de anxietate. Ca Duloxetine sau Cymbalta avea un efect asupra noastră neturburat creier, oamenii Aştept cu nerăbdare să le utilizeze pentru unii mult dorit relief. Sa observat că cazurile de anxietate urmează să fie tratată cu medicaţia adecvată şi, astfel, medicii prefera acest medicament pentru o acţiune rapidă.

Medical lume a descoperit că Duloxetine preveni serotonina, norepinephrine şi dopaminei de la a fi în reabsorbed a celulelor nervoase în creier.

Aceasta conduce la tăcere de creier si ajuta la prelungirea chef lightening-un efect asupra victimelor anxietate. Acest medicament este considerată printre cele mai importante, care au tranchilizante fost în stare a produce rezultatul dorit printre pacienţi. Este de recomandat ca oamenii cu hipersensibilitate Duloxetine nu trebuie să utilizeze sau Cymbalta.

Oamenii care au glaucom, precum şi cele care iau alte medicamente nu sunt substitut sfătuiţi să opteze pentru acest medicament. Deşi este printre comună medicamente folosite pentru tratamentul tulburări de anxietate, ea vine cu un şir de reacţii adverse. Greaţă, somnolenţă, insomnie si ameţeala sunt unele dintre principalele reacţii adverse, care afectează de pacienţi. Cei care sunt utilizaţi sau Duloxetine exces de Cymbalta sunt predispuse la suferi de scăzut sex şi dificultate la urinare. Creşterea în greutate şi pierderea sau inflamare a ficatului sau hepatită, de asemenea, sunt frecvente reacţii adverse de acest medicament.

Când vine vorba să trateze anxietate, acolo nu este de mult de opţiune mai bună decât utilizarea Duloxetine (Cymbalta). Fie că suferă de anxietate de mult timp sau este încă în stadiu de minori, acest medicament va ajuta să vă restabilirea în viaţă normală. Pe măsură ce continuă să aibă din Duloxetine în doză fixă, va realiza propriile au un efect calmant asupra ta. Medicamentul este utilizat de nume diferite în diferitele părţi ale lumii însă va fi întotdeauna prudent să nu devină un dependent de acest lucru.

Monoamine oxidazei inhibitori (Maois)
Cercetare pentru tratamentul anxietăţii Tulburări
Anxietate îngrijirile paliative în
Cum de a reduce Anxietate
Tratamentul generalizate Anxietate tulburare
Duloxetine, Cymbalta
Atac de panică Simptome
Obsesivo-compulsiv tulburare (OCD)
Imipramine (Tofranil)
Factori de mediu
Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab