Escitalopram (Lexapro)

Escitalopram (Lexapro) este o cale orală care droguri este, în principal utilizate pentru tratamentul depresie general şi tulburări de anxietate. Acest medicament este de-o parte a clasei a serotoninei reuptake inhibitori selectivi (SSRIs). Escitalopram (Lexapro) afectează neurotransmitters care comunica cu un altul în creier. Medicii cred că dezechilibru de neurotransmitters duce la depresie. Chimic, Escitalopram (Lexapro) sunt similare celor citalopram (Celexa). Acest medicament aprobat fost, de asemenea, de alimente şi droguri în administrarea aug 2002.

Escitalopram (Lexapro) este omologat pentru tratamentul de depresie şi anxietate generalizata tulburare. Odată cu aceasta, medicament este utilizat pentru obsesiv compulsiv-Tulburări de panică şi tulburări de. Ca de obicei doza incepand din acest medicament este de 10 mg, luate o singură dată pe zi. Doza poate fi majorat la 20 de lent mg, ce se ia o dată pe zi. După 4 săptămâni, modificările determinate de medicina poate fi vazut. Acest medicament poate fi luat cu sau fără alimente.

Ca acesta este un antidepresiv, Escitalopram (Lexapro) pot spori riscul de sinucidere gândire.

Aceasta este în special cazul printre copiii şi adolescenţii. Astfel, medicul trebuie să fie informaţi cu privire al pacientului istoric medical. Pacienţii trebuie să fie strâns observat clinice pentru agravarea, suicidality sau modificări în comportament neobişnuit. Medicii trebuie să fie consultat imediat dacă este observat nici o modificare. De îndată ce schimbări sunt raportate la medic, el sau ea va fi în stare să prescrie medicamente adecvată pentru pacient.

Siguranţa Escitalopram (Lexapro), în timpul sarcinii precum şi alăptarea Nu sa stabilit până în prezent. Astfel, un pacient trebuie să consulte medicul timpul a lua acest medicament. Fătului ar putea întâmpina riscul dacă dozele mari de acest medicament sunt adoptate. Acest medicament de asemenea, afectează în lapte a unei mame care alăptează. Nu ar trebui să fie dat la mamele care alăptează decât dacă se consultat un medic.

Escitalopram (Lexapro) pot fi, uneori creşte riscul de sângerare gastro-intestinale. Acesta este cazul dacă este luat împreună, cu aspirină, nonsteroidal anti-inflamatoare droguri sau alte medicamente care determina hemoragie. O persoană care opreşte brusc luând Escitalopram (Lexapro) pot experimenta diverse simptomele. Acestea includ, ameţeli, furnicătură, oboseala vii vise, iritabilitate şi o săraci chef. Astfel, medicii recomanda pacienţii nu opri brusc la administrarea medicamentului.

Aşa cum este cazul cu orice alt antidepresiv, oameni care lua Escitalopram (Lexapro) pot apărea efecte secundare. Unele dintre acestea se diaree, dificultăţi de dormit, somnolenţă, gura uscată, febră, urinare frecventă, durerile de cap, indigestie, agitaţie sau de nelinişte. De asemenea, acestea pot experienţă vedere tulbure, greaţă, creşterea sau scăderea apetit, transpiraţie crescută, sexuală dificultăţi, alterarea gustului, tremurului (tremura) şi modificări de greutate.

Tipuri de Anxietate
Stresul şi Anxietate
Dependenţă de substanţe
Anxietate Psihiatru
Complicaţiile de Anxietate Tratamentul
Factori de mediu
Cum de învăţare pentru a trata Anxietate Tulburări
Anxietate pastile
Brain Chimie
Obsesivo-compulsiv tulburare (OCD)
Stresul de căldură