Factori de mediu

De factorii de mediu sunt cele care sunt determinanţi bolilor, care nu transmit genetic. Alte decât buna monogenic tulburărilor genetice, de factorii de mediu de asemenea, să adăugaţi de dezvoltarea bolii. Anxietatea este o comună uman stare emotionala. În anxietate este o tulburare emoţională comună omului şi de stat este de un tip de tulburare, care reprezintă o importantă categorie de clinice probleme care apar în toată durată de viaţă.

Trauma este o cauza importanta factorilor de mediu. Un traumatic condiţie ar putea fi de orice tip vrea medical, care implică traume fizice, penetrant trauma, psihologice sau de altă condiţie traumatic. Unui pacient supus nici o problemă de mediu dezvoltat de unele traumatic determina de asemenea dezvoltă diferite probleme mentale şi fizice. Traumatic de cauza ar putea fi de diferite tipuri precum traumatisme fizice, care constituie un grav şi corpul fizic schimbare prejudiciu ca eliminarea corporale. Un alt factor de penetrare este de trauma, un tip de traume fizice in care pielea şi ţesuturile sunt străpuns cu un obiect.

Există mai multe cauze care pot fi clasificate în situaţii stresante. După o stresant eveniment este normal să dezvolte sentimentul de stres sau anxietate. Unii oameni de asemenea, simt trist şi de frică şi de multe ori ia timp pentru adaptarea la modul de viata din nou, să fie confortabil. Stresant eveniment important este unul din factorii de mediu de dezvoltarea de anxietate.

Anumite substanţe dependenţă de asemenea, provoca anxietate adaugarea de factorii de mediu. Alcoolism ca substanţă şi de dependenţă ca substanţe de nicotină, medicamente şi heroină importante de factorii de mediu adăugarea la apariţia anxietate cauze. Aceasta a fost în general, a constatat că este dependenta o boală care,-o stare de dependenţă fiziologic sau psihologice sau devotament. Este, de asemenea, sa manifestat ca o condiţie care în medical important indicaţie responsabile să aibă un efect de dăunător.

Orice fel de dependenţă fizică, abuz şi de retragerea de la droguri şi alte substanţe sunt date în manualul de diagnosticare şi statistic al tulburărilor mentale. Există, de asemenea, o situaţie mai puţin cunoscute numit ca pseudo-dependenţă. Toate medicilor nu sunt de acord privind dependenta sau de dependenţă. Addiction are de asemenea fost definite ca fiind dependente de substanţe psihoactive. Aceasta a fost constatat că în mod normal silnicie spre ceva dezvoltă ca o boală. De asemenea, devine un stat al fiziologic sau dependenţă emoţională sau devotament pentru unele tipuri de manifestari. Se lucrează ca condiţie care în medical importante simptome nişte dăunător efect pe orice persoană?e prezent de stat.

Anxietate Tratamente
Tipuri de cinci Anxietate tulburări
Copii Anxietate
Cum este diagnosticat generalizate Anxietate tulburare
Lista fobie
Stress Relief
Existenţiale Anxietate
Venlafaxine (Effexor)
Anxietate pastile
Anxietate psiholog
Terapia cognitiv-Behavioral