Fluoxetină (Prozac)

Fluoxetină (Prozac) este o cale orală de droguri care sunt utilizate pentru tratamentul depresia. Acest medicament este o parte a serotoninei reuptake inhibitori selectivi (SSRIs). Popularly Este cunoscut ca un antidepresiv. Fluoxetină (Prozac), afectează neurotransmitters că comunice unul cu celălalt în creier. Fluoxetină (Prozac) este folosită în principal pentru tratamentul de depresie, bulimia, obsesive?tulburări de comportament (OCD), tulburări de panică, premenstrual dysphoric şi tulburări (PMDD).

La adulţi, 20?80 mg fluoxetină (Prozac) pot fi prescris pe zi. În cazul copiilor, a prescris suma de medicina este de 10?20 mg pe zi. După 13 săptămâni din administrarea zilnică,-o singură săptămână doza poate fi eficace în unii pacienţi. Pe de altă parte, bulimia este tratat de 60 de mg fluoxetină (Prozac) zi. Obsesiv?tulburări de comportament la adulţi şi copii poate fi tratată de 20?60 mg pe zi. Tulburare de panică este gestionat de 10?60 mg de drog pe zi.

Fluoxetină (Prozac) are un efect asupra rau-ar fi mame. Acest medicament ar trebui să fie evitată în timpul sarcinii treilea trimestru de ca-l poate determina reacţii adverse la nou.

Fluoxetină, afectează de asemenea, laptele matern. Astfel, acest medicament nu este recomandat pentru mamele care alăptează.

Ca acesta este un antidepresiv, fluoxetină (Prozac) sa diferite reacţii adverse. Aceasta poate cauza greaţa, durerile de cap, nelinişte, insomnie somnolenţă, precum şi pierderea apetitului. Acest medicament poate cauza rashes piele si vasculite. Se pot creşte tensiunea arterială, precum şi astfel pacientului de presiune şi de aportul a drogurilor trebuie să fie monitorizate. Capturi de asemenea, poate avea loc din cauza disfuncţie sexuală. De asemenea, trebuie ţinut seama că în doză de fluoxetină trebuie să fie redusă treptat când tratament este întrerupt.

Fluoxetină (Prozac) pot, de asemenea, creşte riscul de sinucidere şi de gândire comportament printre copiii şi adolescenţii care sufera de depresie şi alte tulburări psihice. Un medic trebuie să fie consultaţi imediat şi atunci când aceste simptome apar. Pacienţii care sunt la inceput tratamentul trebuie să fie strâns observat pentru agravare clinică, sinucidere gândurile, neobişnuit sau modificări în comportament.

Fluoxetină (Prozac) pot creşte warfarin efect (Coumadin) pentru care ar putea duce la sângerare excesivă. Warfarin tratament trebuie să fie monitorizaţi frecvent la pacienţi care folosesc acest medicament. Combinarea acest medicament cu aspirină, nonsteroidal anti?inflamatorie a drogurilor sau a altor medicamente poate creşte riscul de sângerare gastro-intestinale superioare.

Performanţă Anxietate
Tratarea anxietăţii
Clorazepate-orală, Tranxene T-Tab
Cum este diagnosticată Anxietate
Selective Reuptake inhibitori ai serotoninei (SSRIs)
Escitalopram (Lexapro)
High Anxietate
Anxietate psiholog
Anxietate
Social Anxietate Suport
Durere toracică Datorită Anxietate