Imipramine (Tofranil)

Imipramine (Tofranil) este un antidepresiv de droguri care aparţine clasa de antidepresive triciclice. Aceasta este, în principal pentru tratamentul prescris de depresiei clinice. Imipramine (Tofranil) fost printre primii triciclice antidepresiv medicamente care urmează să fie dezvoltată pentru depresie şi anxietate. A fost prima utilizate pentru a trata tulburările psihotice, precum schizofrenia. Cu toate acestea, nu a fost foarte mare succes, deoarece a dus la o grad mai înalt de psihoze. Cu toate acestea, în studiile clinice au demonstrat că a avut cea mai puternică antidepresiv calităţi. Este lessened chiar şi cele mai severe forme de depresie. În acelaşi timp, a determinat reacţii manic şi hypomanic, în multe pacienţi. Imipramine (Tofranil) este, deci, utilizat pentru a trata acele tipuri de depresie, care sunt rezistente la alte forme de un tratament.

Utilizarea Imipramine (Tofranil) a redus după SSRIs de dezvoltare. Este acum o a doua forme de tratament-line pentru pacienţi suferind de depresie majoră. Imipramine (Tofranil) este, de asemenea, utilizat pentru a trata unele cazuri, de post concussive sindromul, migrene şi adăugaţi. Pediatrilor prescrie o pentru nocturne enuresis şi pavor nocturnus.

Acest medicament de blocuri de reuptake de serotonină şi norepinephrine. Mai mult decât atât, aceasta cauzează euforie prin blocarea al organismului muscarine receptori.

O combinaţie de Imipramine (Tofranil) şi MAO nu este niciodată dat la pacienţii ca aceasta ar putea duce la convulsii grave, spasticity, comă şi chiar moartea. Pacienţii care au o istorie de sânge nu sunt dyscrasias administrate Imipramine (Tofranil). Nu ar trebui să fie utilizat la pacienţii suferind de insuficienţă renală sau hepatică de daune. Oamenii care sunt antidepresive triciclice hipersensibil la, în special cele ale dibenzazepine în grup, sunt nu Imipramine dat (Tofranil).

Utilizarea Imipramine (Tofranil) pot cauza anumite reacţii adverse în cauză pacient. Acestea includ reacţii alergice in care pacientul dezvoltă o febră şi are dificultăţi în respiraţie. Acest lucru poate fi însoţită de pierderea bruscă în greutate şi puffiness în faţă sau corp. Acest medicament poate determina de pacienţi pentru a suferi de frecvente sângerează nasul sau infecţii. Una dintre cele mai proeminente reacţii adverse ale Imipramine (Tofranil) reprezintă o neregularitate în inimă ritmurilor. Mai mult decât atât, aceasta poate afecta sistemul nervos şi creierul. Aceste reacţii adverse includ hipotensiune arterială ortostatică, dureri de cap, amorţeală, halucinaţii şi de anxietate. Unii pacienţi pot avea chiar şi crize sau merg într-o comă din cauza drogurilor’s reacţii adverse. Simptome ale unei supradoze de Imipramine (Tofranil) includ tahicardie, extinderea de QRS complex şi simptomele neurologice. Cea mai mare parte a sympyoms unei supradoze este acelaşi ca şi cele din alte antidepresive triciclice.

Copii Anxietate
Tipuri de Anxietate
Fluoxetină (Prozac)
Bromazepam-orală Tablet
Se ocupă cu Anxietate
Anxietate şi depresie
Phenelzine (Nardil)
Psihoterapie
Imipramine (Tofranil)
Persoanele cu Anxietate
Anxietate Ca o emoţie